AK Partili Nergis'ten enflasyon açıklaması: Vatandaş haklı! Biz de bu yangını yaşayanlardanız!

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis'ten enflasyon ve ekonomide yaşanan gelişmelerle ilgili dikkat çeken açıklamalar: Vatandaşımızın serzenişleri haklı. Haklı buluyorum. Bu yangın, her yerde var. Biz de bu ülkenin vatandaşıyız. Biz de  bu yangını yaşayanlardanız. Etrafımızdakiler, işte kardeşlerimiz, ailemiz, geniş ailemiz. İşte onları takip ediyoruz. Onlardan geliyor. Biz de biliyoruz...' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Partili Nergis'ten enflasyon açıklaması: Vatandaş haklı! Biz de bu yangını yaşayanlardanız!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, yaşanan ekonomik sıkıntılarla ilgili konuştu. “Maalesef hayat pahalılığı var, ama enflasyon var büyün dünyada var” diyen Nergis, “Vatandaşımızın serzenişleri haklı. Haklı buluyorum. Bu yangın, her yerde var. Biz de bu ülkenin vatandaşıyız. Biz de  bu yangını yaşayanlardanız. Etrafımızdakiler, işte kardeşlerimiz, ailemiz, geniş ailemiz. İşte onları takip ediyoruz.  Onlardan geliyor. Biz de biliyoruz” dedi.
“ÜRÜN BOLLUĞU OLUNCA FİYATLAR DÜŞECEK”
Katıldığı bir televizyon programında hayat pahalılığı ve yaşanan ekonomik sıkıntılarla ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, “Pandemiden kaynaklı üretimde yaşanan sıkıntı ve sorunlar nedir, İşte haliyle vatandaş, üretim, tüketimi karşılamayınca fiyatlar yukarı çıktı. Böyle bir problem var. Yaz sezonu mutlaka pazardan bu yangın dinecek. Ürün bolluğu olunca mutlaka fiyatlar düşecek. Henüz her ürüne rahat ulaşılamıyor. Yurt dışına da ihracat yapılıyor. Biraz onun da etkisi var” diye konuştu.  
Yaşanan ekonomik gelişmelerin sadece Türkiye’nin değil, tüm dünyanın meselesi olduğu nu anlatan Nergis, “Hükümetimiz çalışıyor. Ciddi teşvikler var. Çiftçilere destekler var. Bu yönde Meclis’te yeni düzenlemeler var” diye konuştu.  
“YANİ BU KADAR OLMAZ! DÜŞECEK ALLAH’IN İZNİYLE DÜŞECEK”
Enflasyonla ilgili de değerlendirmeler de bulunan AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, “Yani bu kadar olmaz. Düşecek , Allah’ın izniyle düşecek. Daha öncede gördük, yaşadık, bunları. Dünyanın geçtiği bu imtihandan Türkiye de geçecek.  Biz de geçiyoruz. Hükümet çalışıyor, çalışacak” şeklinde konuştu.
DİKKAT ÇEKEN ENFLASYON AÇIKLAMASI: BİZ DE BU ÜLKENİN VATANDAŞIYIZ.  BİZ DE BU YANGINI YAŞAYANLARDANIZ.
Vatandaşlardan yansıyan serzenişleri haklı gördüğünü kaydeden Nergis, yakın çevresinin de bu sıkıntıları yaşadığına dikkat çekerek, şu ifadeleri kullandı:  Vatandaşımızın serzenişleri haklı. Haklı buluyorum. Bu yangın her yerde var. Biz de bu ülkenin vatandaşıyız. Biz de bu yangını yaşayanlardanız. Etrafımızdakiler, işte kardeşlerimiz, ailemiz, geniş ailemiz…Herkes, onları takip ediyoruz. Onlardan geliyor. Biz de biliyoruz. Biz de bizzat tüketiciyiz  İnşallah bunlar aşılacak" dedi.

AK Partili Nergis'ten enflasyon açıklaması: Vatandaş haklı! Biz de bu yangını yaşayanlardanız!