AK Parti İl yönetiminin Genel merkezdeki Kayseri sunumuna ne ya da kim engel oldu?

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, parti genel merkezinde dün Kayseri sunumu yapacaktı, ama o sunum yapılamadı...

AK Parti İl yönetiminin Genel merkezdeki Kayseri sunumuna ne ya da kim engel oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN- AK Parti'nin Kayseri cephesi Genel Merkeze giderek, Kayseri sunumu yapacaktı. Bu kapsamda AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 8 Haziran'da  teşkilatların ve Belediye Başkanlarının taleplerini dinlemek, sunumda hangi konuların gündeme getirilmesini belirlemek için istişare toplantısı yaptı. 
SUNUM ÖNCESİ İSTİŞARE TOPLANTISI 
Toplantıda görüş alışverişinde bulunulurken, genel merkeze Kayseri ile ilgili anlatılacak konu başlıkları belirlendi. 
AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, söz konusu toplantı ile ilgili  "Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan ve Talas Belediye Başkanlarımızla Parti Genel merkezinde yapacağımız sunum öncesinde bir istişare toplantısı gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı. 
9 HAZİRAN'DA KAYSERİ SUNUMU YAPILACAKTI, AMA... 
Ancak 8 Haziran'ın ertesi günü yani 9 Haziran'da part Genel merkezinde Kayseri sunumu yapılması bekleniyordu, yapılamadı. 
Sunumun yapılmamasının nedeni ise istişare toplantısına katılan isimler arasında yer alan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın Koronavirüs testinin pozitif çıkması. Bu durumu Genel merkeze ileten Parti İl yönetimine, "O zaman tedbir amacıyla  Kayseri sunumunu ileri bir tarihe erteleyelim" yanıtı geldi.
ÇOPUROĞLU TEDBİR AMAÇLI TEST YAPTIRDI 
Bunun üzerine sunum ertelendi. Diğer yandan AK Parti Genel Merkezinde sunumu yapacak isim olan İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'un başta olmak üzere toplantıya katılanların Koronavirüs testi yaptırdığı da öğrenildi. 
BAŞKAN ÇOPUROĞLU: GENEL MERKEZE DURUMU ANLATTIK
Konuyla ilgili haber merkezimizin sorularını cevaplayan AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, "Kayseri sunumunuz ertelendi. Tedbir amaçlı ertelendi. Mustafa Başkanımızın testi pozitif çıkınca, biz de bu durumu Genel merkezimize ilettik. Şu an tedbir amaçlı önlemlerimizi aldık. Bu nedenle erteleme oldu. Ben de bugün test yaptırdım, sonuç bekliyorum. Mustafa Başkan nezdinde Koronavirüs tedavisi gören tüm vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.