AK Parti İl Başkanı: Herkes hakkına razı oluyor!

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Olay Türk TV'de katıldığı Yüz Yüze programında vatandaşlardan ağırlıklı olarak iş taleplerinin geldiğini ifade etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Parti İl Başkanı: Herkes hakkına razı oluyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde yeni raylı sistem araçlarında istihdam edilecek vatman adaylarını belirmek üzere bir süre önce Kadir Has Kongre Merkezi’nde noter huzurunda kura çekimi yapıldı. 75 kişilik alım için 3456 kişinin başvurduğu belirtildi.  AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, insanların aklında soru işaretleri kalmaması için Başkan Büyükkılıç ile yaptıkları istişare sonrasında noter huzurunda kura çekimi yapılmasını kararlaştırdıklarını belirterek, “Böyle olunca herkes hakkına razı oluyor” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Olay Türk TV’de katıldığı Yüz Yüze programında vatandaşlardan ağırlıklı olarak iş taleplerinin geldiğini ifade ederek, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

AK Parti İl Başkanı: Herkes hakkına razı oluyor! 
“BÖYLE OLUNCA HERKES HAKKINA RAZI OLUYOR”
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde bir süre önce gerçekleştirilen vatman alımı ile ilgili örnek veren Çopuroğlu, “Vatandaştan gelen başımızın gözümüzün üstüne, ama becerdiğimiz işler var, beceremediğimiz işler var. Ben burada Büyükşehir Belediye başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyemize 3456 kişi bu tramvayda vatmanlık için müracaat eden kişi var. Alınacak adam sayısı 75. Belediye başkanımızla yaptığımı istişarede noter huzurunda olursa daha iyi olur kanaatine vardık.  Kura çektik. Böyle olunca herkes hakkına razı oluyor. Vatandaş haklı. İş talepleri oluyor. Bunun yanında OSB’de adam bulmakta zorlanıyorlar. Önümüzdeki dönemde çok daha fazla ihracatın olduğu Kayseri’de bir kısım yönlendirmeye çalışıyoruz, ama ne kadar işe başlıyor bilemiyoruz” diye konuştu.