AK Parti'den 'İşgalci çiftçi' açıklaması!

Hacılar'da su sıkıntısı derdini anlatacak bir yetkili bulamadığı gerekçesiyle Japon Büyükelçiliğine başvurarak yardım isteyen Çiftçi Ömer Dede gündeme damgasını vururken, CHP Milletvekili Çetin Arık'ın çiftçiye yönelik ziyareti, AK Parti cephesinden tepki gördü.

AK Parti'den 'İşgalci çiftçi' açıklaması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Bedir, CHP Milletvekili Çetin Arık'ın, "işgalci çiftçiye sahip çıktığını" savunarak, bu konuda dikkat çeken ifadeleri kullandı. Bedir, "CHP’li Çetin Arık’ın bu işgalci çiftçiyi ziyaret etmesi; HDP, PKK, DHKP-C ile işbirliği yapan; dün Gezi Parkı’nda, bugün Boğaziçi’nde terör eylemlerine sahip çıkan CHP yönetiminin Kayseri şubesi olduğunu açıkça göstermektedir" dedi.

Bedir, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Devletin orman arazisinde açma yapmış, muhtarla işbirliği halinde yalan beyanlı bir dilekçe ile bu alana su aboneliği almış, kaçak yapı inşa etmiş ve bu arazi hakkında kendisine işgal ve faydalanma suçlarından kamu davası açılmış bir şahsa sahip çıkmak CHP zihniyetinin ne kadar içler acısı duruma geldiğinin göstergesidir.  Kayseri Valiliği, devletin ormanını talan eden işgalci hususunda gerekli araştırmaları yaparak konu hakkında kamuoyunu bilgilendirmiştir. 
Buna rağmen CHP’li Çetin Arık’ın bu işgalci çiftçiyi ziyaret etmesi; HDP, PKK, DHKP-C ile işbirliği yapan; dün Gezi Parkı’nda, bugün Boğaziçi’nde terör eylemlerine sahip çıkan CHP yönetiminin Kayseri şubesi olduğunu açıkça göstermektedir. Devletin orman arazisine çöken bir işgalciyi sosyal medyada “mağdur” olarak lanse edip algı çalışması başlatmayı alışkanlık haline getiren CHP zihniyeti artık bizi şaşırtmıyor.
Sayın Arık, tarih sizleri devletin arazisini birilerine peşkeş çekmenin derdine düşen, millet düşmanları olarak anacaktır.

CHP MİLLETVEKİLİ ÇETİN ARIK, SU SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN JAPON BÜYÜKELÇİLİĞİNDEN YARDIM İSTEDİĞİ BELİRTİLEN ÇİFTÇİYİ DİNLEDİ...
Ayrıntılar için TIKLAYIN