Sezon sonu Kayserispor'dan ayrılıyor!

Kayserispor'un, sezon başında Beşiktaş'tan kiraladığı Kartal Kayra Yılmaz'ın, Kayseri'deki son 4 haftası... Sarı-Kırmızılı forma ile büyük tecrübe kazanan ve gelişim kaydeden genç oyuncunun kalması için girişimler yapılacak. Kartal Kayra sezon sonunda İstanbul'a dönecek mi? Samet Aybaba'nın bu konudaki tutumu ne? Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Sezon sonu Kayserispor'dan ayrılıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'un sezon başında Beşiktaş'tan kiraladığı Kartal Kayra Yılmaz, sezon sonunda ayrılıyor. Recep Uçar ile birlikte Sarı-Kırmızılı takıma gelen genç futbolcunun sözleşmesi 1 ay sonra sona eriyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Yılmaz'ın takımda kalmasını çok istiyor, fakat Beşiktaş'ta Samet Aybaba'nın, Kartal'ın geri dönmesini ısrarla istediği öğrenildi.

Sezon sonu Kayserispor'dan ayrılıyor!

Kayserispor yönetimi kalmasını istiyor

Orta sahada gösterdiği yüksek performansla Kayserispor'a büyük katkı sağlayan Kartal, birkaç maç dışında son derece etkili maçlar çıkardı. İkili mücadelelerde en çok top kapan ve Süper Lig'de fark oluşturan Kartal için Kayserispor yönetiminin Beşiktaş ile yeniden masaya oturmak istediği ileri sürüldü. Kartal'ın da Kayseri'yi ve Kayserispor'u çok sevdiği, fakat Beşiktaş'a geri dönmek istediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılı takımda büyük gelişim gösteren ve tecrübe kazanan genç oyuncunun geleceği 1 ay sonra tam olarak netlik kazanacak.

Sezon sonu Kayserispor'dan ayrılıyor!

Sezon sonu İstanbul'a dönecek mi?

Beşiktaş taraftarı da Kartal Kayra Yılmaz'ın yeniden İstanbul'a dönmesini istiyor. Kartal, Kayserispor formasıyla şu ana kadar 25 maça çıktı ve 2 bin 25 dakika ter döktü. Sarı-Kırmızılı forma ile 1 asist yapan Kartal, 5 sarı, 1 de kırmızı kart aldı. Agresif futbol anlayışıyla rakip takımların oyununu bozma özelliği olan Kartal'ın yakın çevresine, 'Şu an Kayserispor forması giyiyorum. Amacım ekmek yediğim takımın başarısı. Karagümrük maçından başka bir şey düşünmüyorum' dediği gelen bilgiler arasında.