Kayserispor'da moraller ikiye katlandı- Kesin dönüyor!

Kayserispor'da, Pendikspor galibiyetinin verdiği moral ikiye katlandı. Sarı-Kırmızılı takımda sakatlıktan kurtulan Lionel Carole, uzun bir süre sonra takımla birlikte çalışmalara katıldı. Fransız futbolcu, Karagümrük maçında forma giyecek mi? Gözler Teknik direktör Burak Yılmaz'a çevrildi. Detaylar Kayseri Olay Haber'in Kayseri Haber bülteninde...

Kayserispor'da moraller ikiye katlandı- Kesin dönüyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Puanını 40 yaparak, rahat bir nefes alan Kayserispor'da, tam bir bayram havası yaşanıyor. Son 6 maçtan galip gelemeyerek düşme potasına yaklaşan Sarı-Kırmızılı takım, Pendikspor'u deplasmanda 2-1 yenerek, bu tabloyu tersine çevirmişti. Rakibine büyük bir darbe vuran Kayserispor, 1-0 geriden gelerek, muhteşem bir galibiyete imza atmıştı. Carol, 2-1 tamamlanan maç bitiminde soyunma odasına girmiş ve arkadaşlarının 3 puan sevincine ortak olmuştu. 

Kayserispor'da moraller ikiye katlandı- Kesin dönüyor!

Gözler Burak Yılmaz'a çevrildi

Morallerin üst seviyede olduğu gözlemlenen Burak Yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı ekipte, Lionel Carole'den de çok güzel bir haber geldi. Fransız sol bek, takımla birlikte çalışmalara katıldı. Geçtiğimiz hafta fizyoterapist eşliğinde düz koşu yapan Carole, sakatlıktan tamamen kurtuldu. İstanbul'a götürülen, fakat riske edilmeyen Lionel Carole, Karagümrük maçında forma giyecek mi? Bu sorunun yanıtını teknik direktör Burak Yılmaz verecek. Genç çalıştırıcı, maç ve antrenman eksikliği bulunan Fransız futbolcuyu oynatmayı düşündüğü, fakat antrenman performansına bakacağı öğrenildi.

Kayserispor'da moraller ikiye katlandı- Kesin dönüyor!

Carole, son olarak Alanyaspor maçında 90 dakika ter dökmüş, ardından Kasımpaşa maçında yedek bırakılmış, sonrasında ise sakatlığından dolayı 3 hafta yeşil sahalardan uzak kalmıştı.