Kayserispor'da o futbolcu da sezonu kapattı

Kayserispor'da sakatlar kervanına bir oyuncu daha eklendi. Takımın genç kalecisi Abdulkadir Taştan, ameliyat oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da o futbolcu da sezonu kapattı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da sakatlar kervanına genç kaleci Abdülkadir Taştan da eklendi.

Bu sezon sakat oyunculardan dolayı büyük sıkıntı yaşayan Sarı-Kırmızılı takımda Abdülkadir Taştan, ameliyat oldu. Kayserispor’dan yapılan açıklamada, ‘30 Nisan 2024 günü sol el bilek kemiğinde (skafoid) kırık tespit edilen oyuncumuz Abdülkadir Taştan Kayseri Acıbadem hastanesinde El cerrahisi uzmanı Op.Dr. Mehmet Çavuş tarafından opere edilmiştir. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz’ denildi.

Kayserispor'da o futbolcu da sezonu kapattı

Genç kaleci sezonu kapattı

Sarı-Kırmızılı takımda Ali Karimi, Majid Hosseini ve Julian Jeanvier de operasyon geçirmişti. Bu oyunculardan Julian Jeanvier ve Majid Hosseini’nin birkaç hafta içinde dönmesi beklenirken, Ali Karimi sezonu kapattı. Böylelikle Anthony Uzodimma ve Ali Karimi’den sonra Abdülkadir Taştan da sezonu kapatan oyuncular arasında yer aldı. Kayserispor’un yetenekli file bekçisi Abdülkadir Taştan, Doğan Alemdar’dan daha yetenekli olduğu spor otoriterleri tarafından söyleniyor. Önümüzdeki birkaç yıl içinde genç oyuncunun A takımda birinci kaleci olmasına kesin gözle bakılıyor.

Kayserispor'da o futbolcu da sezonu kapattı

Abdulkadir Taştan, 8 Temmuz 2020 tarihnde de sol sol el parmaklarından ameliyat olmuştu.