Bu ayrıntı maç kazandıracak- Kayserispor Haberleri 

Kayserispor'da moraller süper durumda. Pendikspor galibiyetiyle hayata tutunan Sarı-Kırmızılı takım, Karagümrük engelini de kayıpsız geçerek, kümede kalmayı garantilemek istiyor. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor'da sakat ve cezalı oyuncu var mı? Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Bu ayrıntı maç kazandıracak- Kayserispor Haberleri 
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, Karagümrük maçının hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı takım, geçtiğimiz hafta sonu final niteliğinde oynanan maçta Pendikspor’u 1-0 gerideyken, muhteşem bir geri dönüşle 2-1 mağlup ederek, 3 puanı hanesine yazdırmıştı.

'Tesadüf olmasa gerek'

Başakşehir ve Ankaragücü galibiyetlerinin ardından duraklama dönemi geçiren, 6 maçlık kötü gidişata da İstanbul’da son veren Kayserispor’da sportif direktör Murat Duman’ın ayrılmasının ardından yüzler gülmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takımın medya servisinden paylaşılan hemen hemen her fotoğrafta futbolcuların son derece neşeli oluşları ‘Duman gitti yüzler gülüyor’ yorumu yapılıyor. 34. Hafta mücadelesinde 4 Mayıs Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde galibiyet hedefleyen Kayserispor, puan ya da puanlar alırsa kümede kalmayı garantileyecek. Pendikspor galibiyetiyle hayata tutunan Sarı-Kırmızılılar, taraftarına güveniyor. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, bugün yapacağı son antrenmanla Karagümrük hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek.

Bu ayrıntı maç kazandıracak- Kayserispor Haberleri 

Atilla Karaoğlan düdük çalacak

Kayserispor ile Karagümrük maçı 4 Mayıs cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumunda saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Sarı-Kırmızılı takımda sakatlığı devam eden Majid Hosseini, Julian Jeanvier ve Ali Karimi forma giyemeyecek. Sakatlıktan kurtulan Lionel Carole’un oynaması bekleniyor.

Diğer yandan Mehdi Bourabia da sahada yer alamayacak. Faslı, Pendikspor maçında çift sarı karttan dolayı kırmızı kart alarak cezalı duruma düşmüştü.