Kayseri Şeker'e Başkan arayacaklar!

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetimindeyken gördüğü 'usulsüzlükler' nedeniyle istifa eden, ve istifa ettiği günden bu güne yargı mücadelesini de sürdüren Metin Demircan, Kayseri Şeker'i yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. Pancar Kooperatifi seçimlerine dikkat çeken Demircan, bölge toplantıları yapacaklarını duyurdu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Şeker'e Başkan arayacaklar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Şeker Fabrikası eski Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demircan’dan çarpıcı açıklama. Demircan, Pancar Ekicileri Kooperatifi seçiminde aday olmayı düşünenler arasında en uygun kişiyi belirlemek amacıyla bölge toplantıları gerçekleştireceklerini kaydetti. 

Kayseri Şeker'e Başkan arayacaklar!

En uygun kişiyi birlik beraberlik içerisinde belirleyeceğiz

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetimindeyken gördüğü ‘usulsüzlükler’ nedeniyle istifa eden ve bu uğurda yargı mücadelesini sürdüren Demircan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  Sevgili çiftçi arkadaşlar, önümüzdeki süreçte yapılacak olan, Pancar Ekicileri Kooperatifi seçiminde, aday olmayı düşünen arkadaşlar arasında en uygun kişiyi belirlemek, birlik beraberlik içerisinde, seçim çalışmalarını ve hazırlıklarını yürütmek üzere, bölge çiftçilerimizle bir araya gelerek, ortak akıl ile bu süreci sağlıklı bir şekilde yürütebilmek için bölge toplantıları yapılacaktır. Bu süreçte bizlerle birlikte hareket ederek, sürece destek sağlayacak çiftçi arkadaşların, bizlerle iletişime geçmesini rica ediyorum. En kısa sürede istişarelerimize başlayacağımızı duyuruyorum. Saygılarımla.

Kayseri Şeker'e Başkan arayacaklar!

MHP'li Özdemir'e dikkat çeken ziyaret  

Diğer Kayseri Şeker eski Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demircan, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmailÖzdemir'i de bir süre önce ziyaret etti. Demircan, ziyaretiyle ilgili olarak, 'MHP Genel Başkan Yardımcısı saygıdeğer İsmail Özdemir beyefendiyi makamında ziyaret ettim. Kendilerine misafirperverliği ve ev sahipliği için teşekkür ederim' açıklaması yaptı.

Kayseri Şeker'e Başkan arayacaklar!