Cıngı, Bakanı bakın nereye davet etti?

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i ziyaret etti. Milletvekili Cıngı, Bakan Tekin'i nereye davet etti? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Cıngı, Bakanı bakın nereye davet etti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı’dan dikkat çeken bir ziyaret geldi. Milletvekili Cıngı, Kayseri’nin genel eğitim meseleleri ve özellikle de mesleki ve teknik eğitim konusunda görüşme yaptıklarını söyledi. 

Cıngı, Bakan Tekin’den Kayseri için müjdeler aldığını da ifade etti. Cıngı, Tekin’in Kayseri’deki eğitim sahasında olan ihtiyaçların karşılanacağını, yürütülen mesleki eğitim okullarındaki projelere destek vereceğini söyledi.

Cıngı, Kayseri’de yapılacak olan çalıştaya Tekin’i de davet etti. Tekin’den olumlu yanıt aldığını söyleyen Cıngı,  “Bakanımızın müsteşarlık günlerinde yaptığı mesleki eğitim hamleleri bugün meyvelerini vermeye başlamış ve gençlerimizin teknik manada yetişmesine önemli katkılar sağlamış bulunmaktadır. Kendileri bu sahaya yoğun gayret sarf ettiği için şehrimizde yaptığımız mesleki eğitim çalışmalarına da büyük ilgi göstermekte. Bu kapsamda kendilerinin şehrimizdeki Çalıştay davetimize verdiği müsbet cevap da bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.” ifadelerini kullandı.