CEO Ertekin'den Kayserispor ve düşme hattı açıklaması: İnşallah ligde kalırlar

Erciyes Anadolu Holding CEO'su ALpaslan Baki Ertekin, Kayserispor ve düşme hattı ile ilgili açıklama yaptı. Ertekin, Kayserispor-Karagümrük maçı sonrası dikkat çeken bir değerlendirme yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CEO Ertekin'den Kayserispor ve düşme hattı açıklaması: İnşallah ligde kalırlar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Mondihome Kayserispor kendi evinde VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk etti. RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi. Kayserispor bu sonuçla puanını 41 yaparken, Fatih Karagümrük ise puanını 37 yaptı. Düşme hattını yakından ilgilendiren maç sonrası değerlendirme yapan Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Karagümrük'ün kadrosuna dikkat çekerek, 'Kagümrük karşısında kazanamamış olsak da kaybetmemiş olmamız çok önemli' dedi.

CEO Ertekin'den Kayserispor ve düşme hattı açıklaması: İnşallah ligde kalırlar

Biz bu ligde kaldık. Karagümrük de kadro zenginliği ve oynadığı futbolla umarım ligde kalır

CEO Ertekin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 'Düşme bölgesinde her bir puanın çok kıymetli olduğu haftalardayız. Bu hafta puan sırasında altımızda olan Karagümrük ile oynadık. Kadrosunda Avrupa şampiyonluğu yaşamış Salvatore Sirigu, Galatasaray’da şampiyonluk yaşamış Sofiane Feghouli, Fenerbahçe’de top koşturmuş Emre Mor, Nazım Sangare gibi çok fazla tecrübeli futbolcusu olan Karagümrük karşısında kazanamamış olsak da kaybetmemiş olmamız çok önemli. Biz bu ligde kaldık. Karagümrük de kadro zenginliği ve oynadığı futbolla umarım ligde kalır.