Ünlü isim Erciyes pozuyla bahtiyar oldu

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes, 4 mevsim ziyaretçilerini ağırlıyor. Ünlü oyuncu Emre Karayel, Kayseri'deydi. Karayel, Erciyes pozuyla büyük beğeni topladı. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Ünlü isim Erciyes pozuyla bahtiyar oldu

Ünlü oyuncu Emre Karayel, Kayseri'den poz verdi.

Karayel’in tek kişilik ‘Erkek Aklı Oksimoron’ sahne oyunu ile Kayserililerle buluştu. Karayel, Stand-up tadındaki ‘Erkek Aklı-Oksimoron’ adlı oyunuyla kadınları anlama çabasını sürdürüyor.

Erciyes'i arkasına alarak poz veren Karayel, büyük beğeni topladı. Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes, 4 mevsim ziyaretçilerini ağırlıyor. Ünlü oyuncu Emre Karayel de Kayseri'deydi. Karayel, beyaz örtüsüyle gelinliğini giymiş Erciyes pozuyla gündeme geldi.

Ünlü isim Erciyes pozuyla bahtiyar oldu

Karayel, sosyal medya hesabından, 'Sonra dayadım sırtımı beyaz duvara, Bu anda ne düşmek dalgalara, bu anda ne kavga, ne hürriyet ne karım. Toprak, güneş ve ben bahtiyarım'' ifadelerini kullandı.

Ünlü isim Erciyes pozuyla bahtiyar oldu

Karayel'in İnstagram pozu büyük beğeni topladı. Erciyes manzarasıyla çektirdiği fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Karayel'in gönderisini kısa zamanda 20 binin üzerinde beğeni aldı.