Erciyes Üniversitesinde yeni görevlendirme! Müdür belli oldu

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) yeni görevlendirme yapıldı. Üniversitede bundan sonraki süreçte görev yapacak yeni Müdür Doç. Dr. Özhan Şimşek oldu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesinde yeni görevlendirme! Müdür belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) yeni bir görevlendirme yapıldı. Kısa adı ETTOMER olan üniversite Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü belli oldu. 

Erciyes Üniversitesinde yeni görevlendirme! Müdür belli oldu

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden  yapılan açıklamada, 'Üniversitemiz Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETTOMER) Müdürlüğü görevini yürütmek üzere, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özhan Şimşek, 22.04.2024 tarihinden itibaren yeniden görevlendirilmiş bulunmaktadır. Doç. Dr. Özhan Şşmşek'e yeni görevinde başarılar dileriz' denildi. 

Diğer yandan  ERÜ Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri, Bahçe Bitkileri Anabilim Dalında görev yapan Şimşek'in araştırma alanları şu şekilde: Ziraat, Bahçe Bitkileri, Meyve Yetiştirme ve Islahı, Biyoteknoloji ve Genetik, Bitki Biyolojisi, Biyoteknoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik.