Acı olay sonrası CZN Burak Kayseri'ye geliyor!

Sosyal medya fenomeni CZN Burak'ı İstanbul'da ziyaret etmek için Kayseri'de yürüyerek yola çıkan Tuncay Turan, kamyon çarpması sonucu vefat etmişti. CZN Burak, Turan ailesine başsağlığı için Kayseri'ye geliyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Acı olay sonrası CZN Burak Kayseri'ye geliyor!

Kendilerine ‘Yürüyen Adamlar’ adını veren grubun üyelerinden Tuncay Turan, çektiği ‘enerji içeceği’ videolarıyla sosyal medya da meşhur olmuştu.

Sosyal medya fenomeni CZN Burak'ı İstanbul'da ziyaret etmek için 2 arkadaşı ile Kayseri'de yürüyerek yola çıkan Tuncay Turan, canlı yayın yaptığı esnada Aksaray-Ankara karayolu Sapmaz köyü yakındalarında, kamyon çarpması sonucu ağır yaralanarak vefat etmişti.

Yaşanan bu acı olay sonrasında CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir, Tuncay Turan'ın Argıncık Mahallesinde oturan ailesine başsağlığı dilemek için Kayseri'ye geleceği öğrenildi.

Acı olay sonrası CZN Burak Kayseri'ye geliyor!

Kaza nasıl olmuştu

Kayseri'de kendilerine ‘Yürüyen Adamlar’ adını veren grup CZN Burak'ı ziyaret etmek için yürüyerek İstanbul'a yola çıkmıştı. Yol çıktılarının 8. gününde 28 Nisan'da akşam saatlerinde grup üyelerinden  Tuncay Turan’a Aksaray-Ankara karayolu Sapmaz köyü yakındalarında, sosyal medyada canlı yayın yaparken kamyon çarpmış ve ağır yaralanmıştı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilmiş olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Turan hastaneye kaldırılmıştı. Turan, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.