Erciyes dağına bakın ne kurulacak?

Melikgazi Belediye Başkan Mustafa Palancıoğlu, gençlere yönelik projelerle fark oluşturuyor. Yeni dönemde gençlerle bir araya gelerek birçok projeyi hayata geçireceklerini belirten Palancıoğlu, 'Önce Gençlik' temasıyla başladıkları projeler arasında Erciyes Dağı'na kurulacak olan Kamp Merkezi projesini tanıttı. Ayrıntılar Kayseri haberinde...

Erciyes dağına bakın ne kurulacak?

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, gençlere yönelik projeleriyle heyecanlandırıyor.

Başkan Palancıoğlu, Erciyes dağına kurulacak olan proje hakkında bilgiler verdi. 'Yeni dönemde birçok projeyi gençlerimizle buluşturuyoruz!' diyen Başkan Palancıoğlu, ''Önce Gençlik' temasıyla başladığımız projemizle Melikgazi'mizde gençlerimiz ayrıcalıklı imkanlara sahip olacak. İşte bunlardan biri; Erciyes Dağı'nda kuracağımız, 50 adet bungalov ev, toplantı salonları ve restorandan oluşan 'Kamp Merkezi' projemiz! Melikgazi Kamp Merkezi eğitim kamplarının, spor kamplarının ve birçok etkinliğin yapılacağı, gençlerin gözde mekanlarından birisi olacak.' ifadelerini kullandı.  

Erciyes dağına bakın ne kurulacak?

Palancıoğlu, 'Gençler, birçok projeyi sizinle buluşturuyoruz. Önce gençlik temasıyla başladığımız temada, gençler bizim önceliğimizdir. Bu kapsamda en önemli projelerimizden biri, Erciyes dağında kuracağımız 50 bungalov evden oluşan ve genel bir merkezi toplantı salonlarından oluşan restorantların olduğu kamp merkezi Melikgazi kamp merkezi, eğitim kampları çeşitli spor kamplarının ve birçok, etkinliğin yapılacağıgençlerin gözde mekanlarından birisi olacak, hayırlı olsun diyoruz. En kısa zamanda bu projemizi hayata geçireceğiz' diye konuştu.   

Erciyes dağına bakın ne kurulacak?