'Bu seçimin yıldızı ve galibiyiz'

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde sürpriz bir çıkış yaparak toplam oyların yüzde 19.73 alan YRP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Abdullah Özkırış, seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

'Bu seçimin yıldızı ve galibiyiz'

Olay Türk TV ekranlarında yayınlanan Gazeteci Osman Çiftci ve Gazeteci Cem Atakan'ın hazırlayıp sunduğu Yüz Yüze programının konuğu Yeniden Refah Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özkırış oldu. 

'Bu seçimin yıldızı ve galibiyiz'

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde sürpriz bir çıkış yaparak toplam oyların yüzde 19.73 alan Belediye Başkan Adayı Özkırış, seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

'Bu seçimin yıldızı ve galibiyiz'

Belediye Başkan Adayı Özkırış, "Yeniden Refah Partisi on ay önceki oy oranı 2.8, 2.9 civarındaydı. On ay sonraki oranımız şu an 6.2 ve meclis oy oranına baktığımızda yaklaşık o da 7.2. Hesapladığımızda da mecliste yaklaşık yüzde yüz elli bir artış var. Genel seçim oy oranlarında yüzde yüz on beşe yakın bir oy patlaması var" dedi.

Özkırış açıklamasını şu sözlerle sürdürdü, "2018 yılından kurulan bir partiyiz. Seçimlerde oy oranımızı ikiye katlayarak devam ediyoruz. Kayseri'de 3 bin 4 bin üyemiz vardı şuan 12 binden fazla üyemiz var. 31 Mart Yerel seçimlerden Kayseri'de 2. parti, Türkiye'de 3. parti olarak çıktık. Bu seçimin yıldızı ve galibi Yeniden Refah Partisi'dir" dedi.