Akkışla Belediye Başkanı Dursun'dan dikkat çeken paylaşım: Tehdit oldu, baskı oldu

31 Mart 2024 seçimlerinde Akkışla Belediye Başkanı seçilen Mustafa Dursun, bir teşekkür mesajı paylaştı. Başkan Dursun'un mesajındaki tehdit ve baskı ifadeleri dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Akkışla Belediye Başkanı Dursun'dan dikkat çeken paylaşım: Tehdit oldu, baskı oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Akkışla Belediye Başkanı seçilen Mustafa Dursun, kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, teşekkür etti. Bu yola inanarak ve çıktıklarını belirten Dursun’un mesajındaki tehdit ve baskı ifadeleri ise dikkat çekti.

Akkışla Belediye Başkanı Dursun'dan dikkat çeken paylaşım: Tehdit oldu, baskı oldu

İşte Başkan Dursun’un o mesajı: ‘İnanarak çıktığımız bu yolda başta ailem olmak üzere, bizlere inanıp, destek veren tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Akkışla halkının, hakkını yiyenlerden hesap sormaya geliyoruz dedik.Bu adalet için bizlere görev verdiğiniz için teşekkür ederim.
Biz bu yola önce şahsım ve ekibimle inanarak çıktık.
Parolamız belliydi.
Çalmayacağız, çaldırmayacağız.
Ekibimizle aylardır soluksuz yürüttüğümüz seçim çalışması, siz değerli gönül dostlarımızın sayesinde büyük bir zaferle sonuçlanmıştır.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Beni tarlada görürseniz ırgat, inşaatta görürseniz amele, dağda görürseniz çobanım. Ben içinizden birisiyim dedim.
Beni bağrınıza basıp, halktan biri olarak görüp, kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Sandığa girmek yürek ister, meydana inmek yürek ister. Sonucu ne olursa olsun deyip, benimle birlikte sandığa girip, meydanlara indiğiniz için teşekkür ederim.
İnsan beşer, kuldur şaşar. Zaman zaman istemeden de olsa hatalarımız, eksiklerimiz olmuştur. Büyüklük gösterip, hatalarımızı af edip, yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
Bu süreç kolay geçmedi. Tehdit oldu, baskı oldu, hayasızlık oldu. Ama biz ne tehditlere, ne de baskılara boyun eğmedik. Bizimle birlikte taş gibi yola devam edenlere teşekkür ederim.
15 mahallemizde,22 sandığın kiminde önde, kiminde geride kaldık. Ama hiç bir zaman umudumuzu yitirmedik. Yıllardır AKP'nin kalesi olarak görünen Ortaköy mahallemizde, sandıktan 1.parti olarak çıktık, devrim yaptık. Bütün Ortaköy mahallemize teşekkür ederim.
Bizlere aşı ekmeği gibi sahip çıkan, gençliği ile umudumuz olan, bütün Gömürgen halkına teşekkür ederim.
Akin, Manavuz, Girinci, Kululu, Gümüşsu, Alevkışla, Ganişeyh mahallemizde,bizler için gecesini gündüzüne katan değerli kardeşlerimin hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
Gençlik kollarıma, Kadın kollarıma, CHP Akkışla İlçe örgütüme emekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bana oy veren oy vermeyen herkese, bu süreci sağlıklı bir şekilde yürütüp, kazasız belasız bitirdiğimiz için teşekkür ederim.
Çünkü biz asla ayrıştırmayacağız. Birlikte kazandık, birlikte yöneteceğiz Akkışla'mızı.
Bize ayrılan süre zarfında,belli bir zümrenin değil, bütün Akkışla halkının başkanı olacağız.
Hepinize kocaman yürekten teşekkür ediyorum...’