Ziya Gökalp Mahallesi'nde Kızılay'a Destek Sürüyor

Ziya Gökalp Mahallesi sakinlerinin, Kızılay'a kan desteği sürüyor.

Ziya Gökalp Mahallesi'nde Kızılay'a Destek Sürüyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ziya Gökalp Mahallesi sakinlerinin, Kızılay’a kan desteği sürüyor. Kuruma ait kan bağışı otobüsü  mahallede vatandaşlardan yine yoğun ilgi gördü.

Türk Kızılayı’nın "Anne, Baba, Abi, Oğul yardımseven olmak  kanımızda var" sloganı ile başlattığı kampanyaya Ziya Gökalp Mahallesi’nden destek sürüyor. Kocasinan İlçesine bağlı Ziya Gökalp Mahallesi sakinleri daha önce yapmış oldukları kan bağışına bir yenisini daha ekledi. Vatandaşlar, mahalleye park eden Kızılay’a ait kan bağışı otobüsüne giderek, kan bağışında bulundu. Görevlilerce sağlık kontrolünden geçirilen vatandaşlar,  daha sonra kan bağışında bulundu.

Ziya Gökalp Mahalle Muhtarı Nurcan Göktaş, Kızılay’a ve mahalle sakinlerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “ Ziya Gökalp mahallesi olarak her dört ayda bir kan bağışında bulunuyoruz. Bir önceki kampanyamızda 83 ünite kan bağışında bulunduk. Kampanyaya destek veren mahalle sakinlerine ve Kızılayımız’a  teşekkür ediyorum” dedi. “Kan, bir gün herkese lazım olabilir” diyen Göktaş, “Bu bir vatandaşlık görevidir. Mahalle sakinlerimiz bu kez de Kızılay’a 100 ünite kan bağışında bulundu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.