'Zamdan başka yapacakları bir şey kalmadı! Kayseri artık uyanmalı'

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekmeğe ve ulaşıma zam yaparak ayakta kalmaya çalışıyor' diyen CHP Meclis Üyesi Özgür Özer, Belediye'nin iki şirketiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

'Zamdan başka yapacakları bir şey kalmadı! Kayseri artık uyanmalı'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi CHP GRUP Başkanvekili Özgür Özer, ekmek ve ulaşıma yapılan zamlara tepki göstererek, “Zamdan  başka  yapacakları  bir  şey  kalmadı” dedi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekmeğe ve ulaşıma zam yaparak ayakta kalmaya çalışıyor” diyen CHP Meclis Üyesi Özgür Özer, Belediye’nin iki şirketiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 
“VATANDAŞ ZAMLARIN ALTINDA EZİLİYOR VE GEÇİNEMİYOR”
Özer, “Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ekmek üreten şirket olan KAYTUR A.Ş. ve ulaşım hizmeti sağlayan Ulaşım A.Ş. ciddi zarar ediyor ve zararları kapatmak için sadece zam yapıyorlar, asla tasarruf yapmıyorlar. artık bu şehirde zamdan başka yapacak bir şeyleri kalmadı. Kayseri halkı zamların altında eziliyor ve geçinemiyor. kent ekmek büfeleri önünde soğukta sıcakta parasıyla sıraya girdiği halde ekmek bile alamazken şimdi de yaptıkları son zamların etkisiyle otobüs ve tramvaylara binemez hale geldi. Kayseri halkı artık uyanmalı ve siyasi tercihini değiştirmeli hem de acilen. Yoksa yarınlarını ve umutlarını kaybedecek. Öte yandan iktidarın yaptığı, doğalgaz, akaryakıt ve elektrik zamları da hayatı yaşanmaz hale getiriyor ve nihayetinde görüyoruz ki ülkemiz iyi yönetilemiyor. Türkiye savruluyor. Kayseri halkı geçim sıkıntısından dolayı eriyor, yaşam sevinci kalmıyor. Allah yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.