Yurdaer Şahin: 'İktidar petrol bulsa bu kadar sevinmezdi herhalde'

Kamuoyunda birkaç gündür en çok konuşulan konulardan biri olan İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın şehit kardeşine küfür etmesine tepki gösteren İYİ Partili İşadamı, 'Lütfü Türkkan bir kusur işlemiştir.' dedi ve konunun ülkede gündem olmasını da eleştirdi.

Yurdaer Şahin: 'İktidar petrol bulsa bu kadar sevinmezdi herhalde'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kocasinan İlçesi eski Başkanı İşadamı Yurdaer Şahin, Lütfü Türkkan olayıyla ilgili, “İktidar petrol bulsa bu kadar sevinmezdi herhalde” dedi.

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı :

“Merhaba dostlar. 

Ne garip bir ülke olduk ya akıl tutulması yaşıyoruz yada aklımızla alay edilmesinden hoşlanıyoruz yada aklımızın yettiği bu kadar.

 Korana virüs belasını henüz atlatamamışken Türk askeri Suriye de savaş durumundayken güneyimizi saran terör belası devam ederken kapımıza dayanan kışla birlikte vatandaşın  kara kara bu kışı nasıl atlatırız endişesi sürerken esnaf para kazanmayı bırak ayakta nasıl kalırız hesabını yaparken sanayici üretim için hammadde bulamazken tarımda çiftçi gübre alamazken gündem bireysel bir kusur sonrasında Lütfi Türkkan.

İktidar petrol bulsa bu kadar sevinmezdi herhalde basın medya sosyal medya topyekün saldırıyor gündem saptırıldı Lütfi Türkkan bir kabahat işlemiştir gider mahkemede hesabını verir.

 Yeter artık aklımızla alay etmeyin ülkenin sorunlarına çare üretin. Sorunlara çözüm üretemeyen yönetici sorununun taa kendisidir.”