2016 yılında kan ve gözyaşı hiç dinmedi

2016 yılında kan ve gözyaşı hiç dinmedi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mazlumder Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Kahraman Calasın 10 Aralık’ta İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısını yazılı bir açıklama ile kınadı.
Saldırının İnsan Hakları Günü’nde gerçekleştirildiğini hatırlatan Calasın, sadece Türkiye’de değil , dünyada çok sayıda çatışma olduğuna dikkat çekti.
İstanbul’da gerçekleştirilen hain saldırıdan sonra Batı ülkelerinin yaklaşımlarının, gerçek yüzlerini ortaya koyduğunu belirten Kahraman Calasın, “ MAZLUMDER Kayseri Şubesi olarak başta PKK/TAK terör örgütünün bu vahşi terör eylemlerini lanetliyoruz. İnsanın en temel değeri olan yaşama hakkını hedef alan bu ve benzeri saldırılar karşısında vicdanını kaybetmemiş insanlığı seslerini yükseltmeye davet ediyoruz. Katliamın sorumlularının bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini ve benzer katliamların bir daha yaşanmaması için ilgilileri de daha tedbirli ve duyarlı olmaya davet ediyoruz. Ayrıca kamu ve özel yurt denetimlerinin daha sağlıklı yapılmasının insan ölümlerini engelleyici ciddiyet ve titizlikte yapılmasını talep ediyoruz.” ifadelerini kullandı.