Yetenek taraması 4.aşaması tamamlandı

Sporun gelişmesi ve tabana yayılması amacı ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği hayata geçirilen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesinin son aşaması olan Görsel Reaksiyon ve Flamingo Denge Testleri bugün yapılan testlerle sona erdi.

Yetenek taraması 4.aşaması tamamlandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sporun gelişmesi ve tabana yayılması amacı ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği hayata geçirilen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesinin son aşaması olan "Görsel Reaksiyon ve Flamingo Denge Testleri" bugün yapılan testlerle sona erdi.

Atatürk Spor Salonunda HES kodu, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyularak, 2017-2018 birinci grup öğrencilerine yönelik boy-kilo, oturma-kulaç uzunluğu, görsel reaksiyon ve flamingo denge testleri yapıldı.

Bu aşamanın sona ermesiyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı uzmanları elde ettikleri verilerle değerlendirme yapılarak, çocukların branşlara yönlendirilmesi yapılacak.