Yeniden Refah Partisi'nden Hacılarla ilgili şok iddia: Makam sahipleri kimi işaret etse o seçiliyor!

Yeniden Refah Partisi il yönetimi Hacılar ilçesine çıkarma yaptı. Vatandaş ziyaretleri gerçekleştirilen İl Başkanı Önder Narin, 'Hacılar'ın ismi zengin kendisi fakir bırakılmış. İlçede iş, aş kaygısıyla verilen oylar büyük oylarla kazanılan koltuklara büyük vebal yüklese de işe ve aşa dönüşü olmamış' dedi.

Yeniden Refah Partisi'nden Hacılarla ilgili şok iddia: Makam sahipleri kimi işaret etse o seçiliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Teşkilatı Hacılar İlçesinde ziyaretler gerçekleştirdi. İl Gençlik Kollarının da katıldığı ziyaretlerde Hacılar ilçesinin sorunları ile güncel siyasi konular konuşuldu. Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, “Hacılar, şehir merkezine en yakın ilçelerimizden biri olmasına rağmen yeterince ilgi görmeyen , kalkınmadan payını almamış bir ilçemiz olarak kalmış” dedi.
“İKTİDAR DESTEĞİ DEĞİL, BOŞLUĞU VAR! MAKAM SAHİPLERİ KİMİ İŞARET ETSE O KİŞİ SEÇİLİYOR”
Açıklamasında, “Malesef alt yapısı , imar planı , çevre düzenlemesi  ve sosyal yaşam Hacılar isminin çok gerisinde” diyen Narin, şu ifadeleri kullandı: Deprem yatağına yapılan evler , çarpık yapılaşma ve ilgisizlik ilçenin kanayan yarası haline gelmiş. Hacılar ın ismi zengin kendisi fakir bırakılmış. Milli Görüşe her zaman sahip çıkan ilçe Milli Görünüşlüler eliyle hizmetten yoksun edilmiş. Ziyaretlerimiz esnasında esnafta iktidar desteğini değil iktidar boşluğunu gördük. İlçenin önde gelen iş verenleri ve makam sahipleri seçim döneminde kimi işaret etse onun seçildiği bilgisi verildi. İş aş kaygısıyla verilen oylar büyük oylarla kazanılan koltuklara büyük vebal yüklese de işe ve aşa dönüşü olmamış. Yeniden Refah Partisi olarak Milli Görüş Belediyeciliğini ilk seçimde inşallah bütün ilçelerimizde yeniden buluşturacağız. Hacılar ilçesi sakinlerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum “ dedi