Yeni kurulacağı belirtilen partide hangi Kayserili iş adamı var?

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in yeni parti kurma hazırlığında olduğu ve Ankara'da parti binası aradıkları öğrenildi.

Yeni kurulacağı belirtilen partide hangi Kayserili iş adamı var?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AKP’den kopan isimler birer birer parti kuruyor. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Bakan Ali Babacan’ın ardından eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in de yeni parti kurma hazırlığında olduğu iddia edildi. Buna göre, İdris Naim Şahin, parti kurma çalışmalarına Ankara’da başladı. Oda TV'nin haberine göre, eski Bakan Şahin’in yeni partisi için Ankara’da bina arayışında olduğu da gelen bilgiler arasında. 

HANGİ KAYSERİLİ İSİM VAR?

Peki, İdris Naim Şahin’in ekibinde hangi isimler var? Partinin ikinci adamı eski DYP ve AKP Milletvekili Saffet Kaya… İdris Naim Şahin, parti için toplantılarını ve özel görüşmelerini Saffet Kaya’nın ofisinde yapıyor.  Saffet Kaya’nın ofisinde yapılan İdris Naim Şahin’in başkanlığındaki ilk toplantıya katılan isimler ise şöyle: Kayseri’den İşadamı Halil İbrahim Çevik, Bursa’dan Dursun Akdağ, Halil İbrahim Kara ve Saffet Kaya.

Kayserili işadamı Halil İbrahim Çevik'in Kayseri, Malatya ve Aydın gibi illerde maden, turizm ve jeotermal yatırımları bulunuyor.