Ahmet ZORLU

15 TEMMUZ..

Ahmet ZORLU

İki gün sonra 4. Yılını  dolduruyor, İhanet Kalkışması..
Yine bakıyorum, zorlama etkinlikler.
Zira, Toplum Vicdanı bu konuda huzura ermedi.
4 yıl geçmesine rağmen hala kafalar karışık, hala cevap bulmamış onlarca soru, hala korunan ve kollanan damatlar, yeğenler, arkadaşlar, paralı baronlar.
Hala, Meclis Araştırma Komisyonunun hazırladığı ve kaybolduğu bildirilen ve meclisin gündemine bile gelmeyen klasörler dolusu bilgi-belge.
Hala, en yetkili ağızların dile getirdiği ama üzerine gidilmeyen ‘Fetö Borsası’ iddiaları.
Hala, en yetkili isimler tarafından görevlendirilen ve en tepelerdeki koltuklara kurulan bazı tescilli Fetöcüleri bu görevlere getiren isimlerin sır gibi saklanması.
Hala, ayyakabı kutularının,  hala elbise askılarının içinden saçılan dolarların akıbeti.
Hala, Reza Zarab gibi sahte hayırseverlerin dağıttığı, milyarlık rüşvetlerin nerelere gittiğinin bilinmezliği..
Hala, cebinde Fetullah Gülen’in sümüklü mendilini saklayan, onun arkasında ve yanında poz verenlerin  enteresan şekilde himaye edilmesi.
Hala, katalog evlilikleriyle birleştirilen hayatların, hayatımızı zindan etmeyi sürdürmesi.
Hala, ‘Darbe yapacaklarını bilmiyorduk’ rolü oynayan, ülkenin kilit noktalarındaki pişkinler.
Hala, isim ve kılık değiştiren bu ihanet yapılanması mensuplarının yeni yuvalarından millete göz kırpıp “Yakında yeniden geleceğiz” resti çekmeleri.
Hala, oturtuldukları yasama, oturtuldukları yürütme ve oturdukları yargı koltuklarından verdikleri hukuk dışı, vicdan dışı, ahlak dışı kararlarla bu milleti hayatı zindan eden bazı isimlerin Avrupa’dan, ABD’den parmak sallamaları.
Hala, ülkenin kozmik odasına girilmesi iznini kimin verdiğinin, Türkiye Cumhuriyeti’nin sırlarının, gizli bilgilerinin yabancı servislere dağıtılmasının sorumlusunun kim olduğunun bilinmezliği..
Hala, Bylock’çunun emmisinin oğlunun bile kamuda iş bulamadığı bir ortamda, bazı Fetöcülerin kardeşlerinin, eşlerinin, kayınpederlerinin, bacanaklarının devlette ve iktidardaki önlenemez yükselişi.
Hala, Kalkınma Ajanslarının, KOSGEB’in imkanlarını bu ihanet yapılanmasına peşkeş çekenlerin aramızda gerine gerine gezmeleri, siyasete atılıp ülkeyi karıştırmaya devam etmeleri.
Hala, görünmez bir el tarafından himaye edilen Fetö’nün AVM gibi, Döviz Büroları gibi, toplanan Himmetlerin aklandığı Sarraf Dükkanları gibi ayaklarının gün yüzüne çıkarılmaması.
Hala, Fetö Lideri ile poz veren siyasilerin, onun etkinliklerin balya sümük göz yaşı döken üçkağıtçıların ‘Özrü kabahatinden büyük’ mazeretler üretip koltuklarını muhafaza etmeleri.
Ve, bu Aziz Milletin 15 Temmuz Gazi ve Şehitleri için gönlünden kopup topladığı paraların nereye gittiğinin bilinmezliği.
15 Temmuzun yıldönümünde bir kez daha uyarıyorum.
Miladına, tarihine, yaptığına bakılmaksızın İzmir’deki Yamanlar Lisesi’nden başlamak üzere;
Kim ki, bu ihanet yuvalarının oluşmasına, bu ihanet kalkışmasının hazırlanmasına, fikren, parasal, manevi, katalog evliliği yaparak, kuryelikle, himmetle, hizmetle katkı verdi ise, Bağımsız Türk Adaletine hesap vermediği sürece, vicdanlar rahata ermeyecek, vicdanlar huzur bulmayacaktır.
Zira bu ihanet şebekesi bu ülkeyi ekonomik açıdan, demokratik açıdan, birlik ve beraberlik açısından, milli ve manevi açıdan tam 100 yıl geriye götürmüştür.

Yazarın Diğer Yazıları