19 yaşında belediye meclis üyeliğine aday oldu

19 yaşında belediye meclis üyeliğine aday oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

19 yaşındaki Okan Sarıkaya, AK Parti Talas’tan Belediye Meclis üyeliği için başvuru yaptı. Gençlerin siyasette söz sahibi olmadı gerektiğini belirten Sarıkaya, seçilmesi halinde gençlerin sorunlarının çözümü için mücadele edeceğinin sözünü verdi ve  hedeflerini anlattı.

 

 

Ak Parti’de belediye başkan adayları kadar, belediye meclis üyelikleri konusunda da kıran kırana bir yarış yaşanıyor. Başvuruların bu yönde yapıldığı partide şimdi gözler açıklanacak listelere çevrildi.

Talas’ta bu kapsamda AK Parti’den belediye meclis üyeliği başvurusu yapan 19 yaşındaki Okan  Sarıkaya, hedeflerini anlattı. Gençlerin siyasette söz sahibi olmadı gerektiğini belirten Sarıkaya, seçilmesi halinde gençlerin sorunlarının çözümü için mücadele edeceğinin sözünü verdi.

 

Sarıkaya, şunları söyledi, “Talas şu anda gençler in en yoğun olduğu ilçedir. Biz gençlerimizle tek tek buluşup gençlerimizin ihtiyaçları eksikleri neler bunları belirleyip ona göre Talas’ta nasıl yatırımları yapılması gerekiyor, nasıl faaliyetler yapılması gerekiyor bunu düzenlemeye çalışacağız. Gençlerin –Meclis’te bir sözü olmasını düşünüyoruz.  Biz direnişin değil dirilişin nesliyiz. Bizim çok güçlü bir geçmişim var. Bize miras olarak tarihimiz yeter. Bu noktada 15 Temmuz’da gençler meydanları doldurdu. Nasıl ki o zaman hainlere fırsat vermediysek aynı bilinçle aynı vatan sevgisi ile siyasette, ekonomi d, bilimde, ilimde gençler olarak yer almak istiyoruz“dedi. (Haber Merkezi)