Vekiller duyurdu! MHP Bölgesel İstişare Toplantısı yapacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ekim ayında Kayseri merkezli olarak bölgesel istişare toplantısı yapacak. Çiçeği burnunda il Başkanı Adnan İncetoprak, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin de olağanüstü bir durum olmadığı takdirde, toplantıya katılacağını söyledi.

Vekiller duyurdu! MHP  Bölgesel İstişare Toplantısı yapacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP’de yeni İl Başkanı belli oldu. Adnan İncetoprak’ın, MHP İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından 2 Ekim 2021 tarihinde Kayseri merkezli olarak bölgesel istişare toplantısı yapılacağı ifade edildi. 
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, “Sayın Genel Başkanımızın talimatlarıyla 2 Ekim 2021 tarihinde Kayseri merkezli olarak yapılacak bölgesel istişare toplantısı hazırlıklarına da başlamış bulunuyoruz. Rabbimiz utandırmasın, Milliyetçi Hareket’in sevdamız olan Kayseri’deki gayretini ve başarısını arttırsın, dava arkadaşlarımızı ve hemşerilerimizi bizlerden razı eylesin, Cumhur İttifakı’nın milletimiz için üstlendiği büyük sorumlulukta muvaffakiyetini bizlerden esirgemesin” dedi. Diğer yandan Özdemir, İncetoprak’ın MHP İl Başkanı olarak görevlendirilmesi ile ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı: Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı’na, Sayın Genel Başkanımızın takdir ve tensipleriyle Sayın Adnan İncetoprak atanmıştır. Kendilerine başarılar diliyoruz. Cenab-ı Allah yardımını esirgemesin, hayırlara vesile kılsın. Önceki dönem İl Başkanlığı görevini yürüten Sayın Serkan Tok’a bu zamana kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, Adnan İncetoprak’ın yeni İl Başkanı olarak görevlendirilmesiyle ilgili, başarı dileklerini iletti.