Vali Kamçı'dan Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Odası'na ziyaret

Vali Kamçı'dan Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Odası'na ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Odası’na yaptığı ziyarette, "Kayseri, yolcu minibüslerinin kaldırılmasıyla büyük düzen içerisine girmiş" dedi.
Vali Süleyman Kamçı, Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Odası’nı ziyaret ederek, başkan Yavuz Ay’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyarette konuşan Kamçı, "Bugün Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Odamızda beraberiz. Burası Kayseri’de güzel hizmetler yaptığına inandığım bir odadır. Taşıyıcılık konusu önemlidir. Çocuklarımızın ve işçilerimizin taşınması gibi güzel bir görevi ifa ediyorlar. Kayseri daha önceki zamanlarda minibüslerin kaldırılmasıyla aslında büyük bir düzen içerisine girmiş bir ildir. Başka örneği var mı, yok mu bilmiyorum ama minibüslerin yolcu taşımacılığı yapmadığı başka bir il olduğunu bilmiyorum. Yani her ilde var. O büyük bir yoğunluktu. Onları halk otobüslerine çevirmeleri ile taşımacılık konusunda büyükşehirin yaptığı güzel bir adım olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda da Servisçiler Odamızda ağırlıklı olarak öğrenci servisleri başta olmak üzere işçi servisleri olarak Kayseri’mizde hizmet veriyorlar. Şuana kadar güzel çalışmalar var. Bu güzel çalışmalarından dolayı yöneticileri ve şoför esnafımızı tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonrada aynı şekilde güzel çalışmalarını devam ettirirler diye temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Odası Yavuz Ay da, "Yıllardır Servisçiler ve Minibüsçüler Odası’nda görev yapan birisi olarak Kayseri’de ilk defa bir valimiz odamızı ziyaret etti ve bizi şereflendirdi. Kayseri’ye güzel bir hizmet vermeye çalışıyoruz. 820 öğrenci servisi ve 2 bin 250’de personel aracımız olmak üzere yaklaşık 3 bin araçlık bir filoyla hizmet veriyoruz. Özellikle bakanlığımızın açıkladığı kanundan hizmet noktasında önde gidiyoruz. Kaliteli ve güvenilir bir çalışma yaptığımız kanaatindeyiz. Önceliğimiz çocuklarımızın emniyet ve güvenliğidir" dedi.