Vali'den duygulandıran video!

Kayseri Valiliği öncülüğünde yarın Diyabet Tip 1 hastası çocuklara iğnesiz şeker ölçüm cihazı dağıtılacak.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vali'den duygulandıran video!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valiliği öncülüğünde Diyabet Tip 1 hastası çocuklara iğnesiz şeker ölçüm cihazı dağıtılacak. 
Konuyla ilgili olarak Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabından duygulandıran bir video paylaştı.

Diyabet hastası çocuklar ve ailelerinin de yer aldığı video izleyenleri duygulandırdı. Vali Çiçek, “Gülün dikeninden sakındığımız çocuklarımızı acı verici iğnelerden kurtarmak için Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve hayırseverlerimizle Diyabet Tip 1 hastası çocuklarımıza iğnesiz şeker ölçüm cihazı dağıtıyoruz. Onların yüzü gülsün ki dünya güzelleşsin. Çarşamba saat 11:00'de” ifadelerini kullandı. Diğer yandan program  yarın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda yapılacak. 

MİLLETVEKİLİ ARIK, KONUYU GEÇTİĞİMİZ YIL GÜNDEME TAŞIMIŞ VE İKTİDARA ÇÖZÜM ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Diğer yandan konuyu bir süre önce CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, gündeme taşımıştı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Çetin Arık, geçtiğimiz yıl Kasım ayında Diyabetli çocukların yaşadığı kan ölçüm sorununu Meclis gündemine taşıyarak, "Küçük bir çocuğun günde 6, 7 kez, ayda 150 kez parmağı iğneyle deliniyor. Sevgili çocuklar, sizin parmağınızdan akan bir damla kanın hesabını sormaya az kaldı" ifadelerini kullanmış ve iktidara çözüm çağrısı yapmıştı. 

KILIÇDAROĞLU: SÖZ VERİYORUM, HİÇBİR DİYABETLİ EVLADIMIZ ACI ÇEKMEYECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da geçtiğimiz hafta partisinin grup toplantısında ziyaretine gelen ailelere söz vererek,SGK'nın ödeme yapmadığı sorunla ilgili olarak, "Tip-1 diyabet hastalarının sensörlerini geri ödeme listesine alıp konforlu hayat sunma garantisini veriyorum. Hiçbir diyabetli evladımız acı çekmeyecek, anne babasının yüreği yanmayacak.” ifadelerini kullanmıştı. 

CHP Milletvekili Arık: Küçük bir çocuğun ayda 150 kez parmağı deliniyor!