Uşak'a, Kayserili vali!

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre Uşak Valisi Ahmet Okur merkeze çekilirken yeni Vali olarak Uşak'a Sincan Kaymakamı Salim Demir atandı. Demir, aslen Kayserili.

Uşak'a, Kayserili vali!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi’ne göre; Uşak Valisi Ahmet Okur merkeze çekilirken yeni Vali olarak Uşak’a Sincan Kaymakamı Salim Demir atandı. Demir, aslen Kayserili.

Vali atamalarına ilişkin kararname Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnameye göre; aralarında Uşak Valisi Ahmet Okur ile 19 vali merkeze atanırken, 41 ilin valisi değişti ve 12 kaymakam Vali olarak çeşitli illere atandı. Kararnamede, Ağustos 2015 tarihinden bu yana Uşak Valiliği görevini sürdüren Ahmet Okur’un merkez valiliğine atandığı belirtildi. Vali Okur’un yerine ise Sincan Kaymakamlığı görevini sürdüren Salim Demir’in yeni vali olarak atandı. Uşak’a Vali olan Demir, aslen Kayserili.

Uşak Valisi Salim Demir kimdir?

1963 yılında Kayseri’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Sırasıyla; Ulubey Kaymakam Vekilliği, Çayıralan Kaymakamlığı, Ömerli Kaymakamlığı, Keçiborlu Kaymakamlığı, Bismil Kaymakamlığı, Isparta Vali Yardımcılığı, Niğde Vali Yardımcılığı, Canik Kaymakamlığı, Atakum Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Sincan Kaymakamı olarak görevini sürdürürken Uşak Valisi olarak atandı. Evli ve iki çocuk babası.

MANTI DA VALİ OLDU

Diğer yandan kararname ile Kayseri’de de Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Ankara'nın Mamak İlçe Kaymakamı Ali Mantı da Bingöl’e Vali olarak atandı.

Mantı, Kayseri’de Vali Yardımcılığı ve Kaymakam vekilliği görevlerinde bulunmuştu.

 Haber: Cafer ZENGİN