Ülkücüler'den Şehitlik ziyareti

Ülkücüler'den Şehitlik ziyareti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Ortaöğretim Teşkilatı, Kayserili Şehitleri unutmadı. Ülkücüler, Kartal Şehitliği’ni ziyaret ederek, dua etti.

 

Kayseri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Ortaöğretim Teşkilatı Başkanı İsmail Turan öncülüğünde Kartal Şehitliğini ziyaret eden Ülkücü gençler, burada şehitler için dua etti.

Dün Ülkü Ocakları İl Binası önünde toplanan Ülkücüler daha sonra Şehitliğe doğru sloganlar eşliğinde yürüdü. “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları atan Ülkücü gençler,  şehitlikte önce Kur’an-ı Kerim okudu ardından da dua etti. Ziyaretin ardından Şehitlik önünde Ülkücü yemini okuyan gençler, daha sonra Şehitlikten ayrıldı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Ortaöğretim Teşkilatı Başkanı İsmail Turan, “Bu vatan için canlarını veren, ülkemizin birlik ve beraberliği için 7 gün 24 saat nöbet tutan kahraman Mehmetçiğimizi unutmadık, unutmayacağız. Biz onlara çok şey borçluyuz. Vatan kahramanlarını unutturmamak için önümüzdeki günlerde de bu yöndeki ziyaretlerimize ve etkinliklerimize devam edeceğiz. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.” dedi.

Haber: Emre POLAT