Aytaç Gezici yeni görevine atandı

Aytaç Gezici yeni görevine atandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Genel Başkan yardımcılığına Kayseri İl Başkanı Aytaç Gezici atandı.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nde yapılan devir teslim töreni ile Ülkü Ocakları Genel Merkez teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Aytaç Gezici getirildi. Gezici  Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini de Volkan Çolak’a devretti.

Ülkü Ocakları’nın tüm kademelerinde görev alan Gezici, son olarak Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

 Ülkü Ocakları Genel Merkezinde gerçekleştirilen devir teslim törenine Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, İl Yönetimi ve çok sayıda ülkücü katıldı. Türk bayrağına sarılı Kur’an-ı Kerim’i Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’dan devralan Aytaç Gezici, yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu görevi bana layık gördüklerinden dolayı Genel Başkanımız Olcay Kılavuz bey’e teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren Ülkü Ocakları Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan yardımcılığı bayrağını ben devraldım. Kayseri İl Başkanlığı görevini de Volkan Çolak kardeşimize devrettim. Gecemi gündüzüme katarak çalışacağım. Meşakkatli bir görev devraldık, Yüce Allah bu kutlu yolda, bu kutlu görevde bizi utandırmasın. Alnımızın akı ile bayrağı bizden sonraki arkadaşlarımıza devretmeyi nasip etsin”  dedi.