ÜLKÜ OCAKLARI KAYSERİ'DE 102 GÜN SONRA AÇILDI!

ÜLKÜ OCAKLARI KAYSERİ'DE 102 GÜN SONRA AÇILDI!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Grup Yorum Üyesi İbrahim Gökçek’in hayatını kaybetmesinin ardından cenazenin Kayseri'ye getirilmesi halinde izin vermeyecekleri yönünde açıklamalar  yapan  Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan, 10 Mayıs 2020 tarihinde görevden alınmıştı.

MİLLETVEKİLİ ERSOY, İKİNCİ BİR EMRE KADAR KAPATILDIĞINI DUYURMUŞTU!

Konuya ilişkin açıklama yapan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, kararın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından verildiğini ve ikinci bir emre kadar kapatıldığını duyurmuştu.

TURAN: KIYMETLİ BÜYÜĞÜMÜZÜN EMRİYLE GÖREVİM SONA ERMİŞTİR

Görevden alınan Turan, ise yaşanan bu gelişmenin ardından “Kıymetli büyüğümüz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin emriyle Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı görevim sona ermiştir. Bundan sonra da bir ülkücü olarak liderimizin emrine olmaya devam edeceğim. Kamuoyuna duyurulur” ifadelerini kullandı.

YENİ BAŞKAN ALİ ÇELİK OLDU!

İşte aradan geçen 102 günün ardından Kayseri Ülkü Ocaklarına atama yapıldı. Ülkü Ocakları Genel Merkezinden yapılan açıklamada, “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız sayın Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından Kayseri Ülkü Ocakları Başkanlığına Ali Çelik atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, geçmiş dönemlerde Kayseri Ülkü Ocakları başkanlığı yapan tüm Ülküdaşlarımıza da teşekkür ederiz.” denildi. Yeni Başkan Çelik de görevi bugün itibariyle devraldı.