U-14 Ligi'nde Şampiyon Kocasinan Şimşekspor oldu

U-14 Ligi'nde Şampiyon Kocasinan Şimşekspor oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri U-14 Futbol Ligi’nde klasman gruplarının ardından Play-Off maçları da tamamlandı. Play-Off finalini penaltı atışları sonunda kazanan Kocasinan Şimşekspor şampiyon olarak U-14 Türkiye Şampiyonası’nda Kayseri’yi temsil etme hakkı kazandı.
Klasman grubu maçlarının tamamlanmasının ardından Play-Off heyecanı ile süren Kayseri U-14 Futbol Ligi’ne son nokta koyuldu. Play-Off finalinde Kocasinan Şimşekspor ile Kayseri Şekerspor takımları Argıncık Stadı’nda karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten maç sonrasında statü gereği uzatmalar oynanmadan penaltı atışlarına geçildi. Yapılan penaltı atışları sonrasında rakibini 4-3 mağlup eden Kocasinan Şimşekspor şampiyonluk ipini göğüsledi. Bu başarısı ile Kayseri’yi U-14 Türkiye Şampiyanosı’nda temsil etme hakkını kazanan Sarı-Siyahlı oyuncular maç sonu büyük sevinç yaşadı.
Şampiyonluk kupasını maç sonunda ASKF Kayseri Müdürü ve Futbol İl Temsilcisi Süleyman Özçınar’ın elinden alan Kocasinan Şimşekspor’un mücadele edeceği grup merkezi ve tarihi ileriki günlerde açıklanacak.