'Türkiye gelişti, büyüdü' diyen AK Partili vekil: Develi arabadan geçilmiyor

'Türkiye gelişti, büyüdü' diyen AK Partili vekil: Develi arabadan geçilmiyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Develi ilçesini ziyaret etti. Önce yeniden Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı, tebrik eden Nergis, daha sonra ilçe teşkilatında partilileriyle bir araya geldi. Konuşmasına Develili eski Milletvekili Sami Dedeoğlu’nu överek başlayan Nergis, “Sami abimizin yokluğunu aratmayalım dedik.  Çok gayretle, samimiyetle çalışan bir abimizdi, ama nasip böyleymiş. Her işte bir hayır var” dedi. “17 yıldır iktidar olan AK Parti ile her alanda Türkiye gelişti, büyüdü” ifadelerini kullanan Nergis, Develi’de araç sayısının arttığını belirterek, “Develi ye girdik ve arabadan geçilmiyor Develi. Bundan 20 yıl önce burası böyle değildi.  Yani ev almak, araba almak ciddi problemdi.  Bir sokağa giriyordunuz emekli olan veya devlette maaşı olan çok azdı. Bugün gelinen noktayı biz 20 yıl önce hayal edemezdik” diye konuştu.

Partililerine “Sizler, mahallenizde, komşularınız arasında birer Recep Tayyip Erdoğan’sınız” diye seslenen Nergis, kendisine gelen bir şikayeti anımsattı ve “Bir kurumdan şikayet geldi.  Teşkilat mensubu bir kadın geldi, işte ben buyum, işte ben şuyum diye. ‘O an orada bulunan herkes ona nefretle baktı’ dediler. Bir  teşkilat mensubu kuyruğa ben girmem diye borusunu öttürmemeli, masaya vurmamalı ve terör estirmemeli” diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Meclis’in tatile girmesinin ardından soluğu Kayseri’de aldı ve Develi ilçesini ziyaret ederek, 31 Mart seçimleri sonrasında yeniden Belediye Başkanı seçilen Mehmet Cabbar’a  hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Nergis, daha sonra partisinin ilçe binasında partililerle bir araya geldi. Partisinin İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin’in de yer aldığı Develi ziyaretlerinde partililerine seslenen Nergis,  Develili eski vekil Sami Dedeoğlu’nu aratmayacaklarını söyledi.

“SAMİ ABİMİZİN SELAMINI GETİRDİM, NASİP BÖYLEYMİŞ, ÇALIŞAN BİR ABİMİZDİ”

Nergis, Sami abimizin yokluğunu aratmayalım, selamını götürelim dedik.  İstanbul’da birlikte çalıştığım,  sağ olsun sevdiğimiz bir abimizdi. Kader böyle tecelli etti. Çok güzel hizmetleri var. Çok gayretle, samimiyetle çalışan bir abimizdi, ama nasip böyleymiş. Her işte bir hayır var. Sami bey bizim abimizdir. Onu aratmamak için elimizden gelen gayreti çabayı gösteririz. Şahsi ya da kamu ile ilgili taleplerinize cevap verme noktasında da elimizden geleni yaparız” diye konuştu.

“HAKKIN SAVAŞINI BİZ VERİYORUZ”

Konuşmasında Meclisin tempolu çalışma sürecinin ardından tatile girdiğini ve kendilerinin de  il teşkilatlarına ulaşmak için ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydeden Nergis,  partililerine davalarına sahip çıkmaları çağrısı yaptı. Nergis, “Bugün dava bizim elimizde. Hakkın savaşını biz veriyoruz. Biz hakkın savaşını vermezsek batıl gelir ve bizim evlatlarımız onlara teslim olur. Bu davaya böyle bakmalıyız.” şeklinde konuştu.

“DEVELİ’YE GİRDİK, ARABADAN GEÇİLMİYOR. 20 YIL ÖNCE BÖYLE MİYDİ DEVELİ?”

“17 yıldır iktidar olan AK Parti ile her alanda Türkiye gelişti, büyüdü. Milli gelirimiz katlanarak attı” ifadelerini kullanan Milletvekili Nergis, Develi’de araç sayısının arttığını belirterek, şu ifadeleri kullandı: “Develi ye girdik ve arabadan geçilmiyor Develi. Bundan 20 yıl önce burası böyle değildi.  Yani ev almak, araba almak ciddi problemdi.  Bir sokağa giriyordunuz emekli olan veya devlette maaşı olan çok azdı. Bugün gelinen noktayı biz 20 yıl önce hayal edemezdik. Dolayısıyla bulunduğumuz noktanın muhafazası çok önemli. Teşkilatlara çok iş düşüyor.” dedi.

“SİZLER MAHALLENİZDE BİRER RECEP TAYYİP ERDOĞAN’SINIZ”

Partililerine “Sizler , mahallenizde, komşularınız arasında birer Recep Tayyip Erdoğan’sınız” diye seslenen Nergis, “Buradaki herkes birer  Recep Tayyip Erdoğan’dır. Siz gittiğiniz yerde AK Parti’nin temsilcisisiniz. Siz komşularınız arasında, mahallenizde AK Parti’yi temsil ediyorsunuz. Siz orada Recep Tayyip Erdoğan’sınız.  Onun için sorumluluğunuz büyük.” diye konuştu.

“ŞİKAYET GELİYOR, BİR TEŞKİLAT MENSUBU KUYRUĞA BEN GİRMEM DİYE TERÖR ESTİRMEMELİ”

Kendisine bir kurumdan gelen şikayeti de aktaran ve davranış konusunda partililerini uyaran AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, bir sağlık kuruluşunda ortaya çıkan kuyrukta yaşanan olayı aktararak, şu ifadeleri kullandı, “Bir kurumdan şikayet geldi.  Teşkilat mensubu bir kadın geldi, işte ben buyum, işte ben şuyum diye. ‘O an orada bulunan herkes ona nefretle baktı’ dediler. Teşkilat mensubu ise partiyi temsil ediyor demektir. Tevazu yakışır her yerde. Masaya vurmak değil, kuyruğa ben girmem diye terör estirmek değil. Bunu yapmamalı. Ne yapmalı? Her yerde samimiyetle hareket etmeli. Biz gönül kazanarak bu noktaya geldik. Diğer türlü kalamazdık. İşte 4 yıl var önümüzde en büyük parti biziz. Belediyelerde iktidar biziz. Seçimlerde büyük belediyelerde oylarımızda düşme oldu ve  bunun da mesajını iyi okumamız  lazım. Yanlışlarımızı mutlaka kendimizi çek edip, ona göre adımlarımızı atmamız lazım.”

Haber: Cafer ZENGİN