Türk Sağlık Sen: Söbelendiniz!

Türk Sağlık Sen: Söbelendiniz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kamu-Sen’e bağlı faaliyet gösteren Türk Sağlık-Sen’in, sosyal paylaşım sitesi olan Facebook üzerinden yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan bazı olaylara yönelik yapılan paylaşımlar akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Sendikaya ait Facebook hesabından ilk olarak, Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi’nde 26 Eylül 2017 salı günü öğle yemeğindeki börek ekşimiş, 27 Eylül Çarşamba günü öğle yemeğindeki tavuk pişmemiş. Başka işlerle uğraşmaktan asıl görevini yapmayı unutan ve mutfakların başkaları tarafından kontrol edilmesine ses çıkarmayan yemekhaneden sorumlu idarecileri göreve davet ediyoruz” mesajı paylaşıldı. Sendikanın ikinci paylaşımında ise şu ifadeler yer aldı: Türk Sağlık-Sen Kayseri Şubesi Uyarıyor. Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Röntgen Teknisyenliği yapmadığı halde Fiili hizmet zammından, şua izninden haksız yere faydalanan zat, hakkında açtırdığımız soruşturmadan Dozimetre raporuna göre fiilen röntgen teknisyenliği yapıyor ifadesiyle aklandığını zannetme. Elimizdeki Radyoloji Birimi Aylık Çalışma Listesi ve Radyoloji Birimindeki görev yapanların ifadesi fiilen çalışmadığının ispatıdır. Çalışma Listesini değiştirerek fiilen çalışıyor gösteren yetkililer de adalet önünde hesap verecekler. Eğitim Araştırma Hastanesindeki röntgen teknisyenlerini Malum-Sen'e üyelik yaparak kurtulacağını zannetme!! Adalet er ya da geç tecelli eder!!! hatırlatalım istedik...”

Sendikanın paylaşımları bunlarla da bitmedi.

İŞTE DİKKAT ÇEKEN DİĞER PAYLAŞIMLAR:

Sendikanın bir diğer paylaşımda ise şu ifadeleri yer aldı: “Türk Sağlık-Sen Kayseri Şubesi Açıklıyor; Varan-1 soruşturma raporu sonucu; Eğitim Araştırma Hastanesi Sağlık Memuru Coşkun Emiroğlu; 2015 yılı Ocak-Şubat-Mart-Nisan-Ekim-Kasım-Aralık aylarında Ek Ödeme Yönetmeliğine aykırı olarak; 7 defa % 20 ek puan almış !!! Ve "Söbelenmiştir" Türk Sağlık-Sen Kayseri Şubesi Açıklıyor; Varan-2 soruşturma raporu sonucu; Eğitim Araştırma Hastanesi Sağlık Memuru ve Sağlık-Sen Şube Başkan Yardımcısı Abdullah Dursun; 2014 yılı Mayıs-Haziran-Ağustos-Eylül-Ekim-Kasım-Aralık aylarında Ek Ödeme Yönetmeliğine aykırı olarak; 7 defa % 20 ek puan almış !!! Ve "Söbelenmiştir" Türk Sağlık-Sen Kayseri Şubesi Açıklıyor;

Varan-3 soruşturma raporu sonucu; Eğitim Araştırma Hastanesi Anestezi Teknisyeni ve Sağlık-Sen İşyeri Temsilcisi Ümmet Yanar; 2015 yılı Şubat-Mart-Mayıs-Haziran-Eylül-Kasım-Aralık aylarında Ek Ödeme Yönetmeliğine aykırı olarak; 7 defa % 20 ek puan almış !!! Ve "Söbelenmiştir"

Malum-Sen Şube Başkanı Bilginin Kaynağını Merak Edeceğine, Bu güne kadar fedakarca görevini yapan ama %20 ek puanla ödüllendirilmeyen personelin hakkını aramalıdır. Bizden söylemesi... Bilginin Kaynağı Türk Sağlık-Sen Genel Merkezi” Sendika yönetiminin sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı bu yöndeki paylaşımlar dikkat çekerken, iddiaların doğu olup olmadığı ya da iddialarla ilgili hastane yönetiminin çalışma yapıp yapmadığı ise merak konusu oldu.

Haber: Hüseyin GÖKTAŞ