TÜGVA'dan Boğaziçi açıklaması

Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri Temsilcisi Murat Tuna, Boğaziçi Üniversitesi'nde ki protestolar nedeniyle basın açıklaması yaptı.

TÜGVA'dan Boğaziçi açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Açıklamasında yapılan protestolara tepki gösteren Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kayseri temsilcisi Murat Tuna, "28 şubat sürecinde ve sonrasında türlü zulümlere imza atmış bu yasakçı zihniyetin kini tekrar nüksetmiş ve  bu sefer biz Müslümanların kalesi olan Kabe’yi tahkir etme gayreti içerisine girmiştir" dedi.
İslam'a ve müslümanlara kin besleyen herkesin karşısında olduklarını söyleyen Tuna, "Çoğunluğunun Müslüman olduğu topraklarımızda İslam’a ve kutsallarına hakaret etmekten çekinmeyenlerin lgbt sapkınlığı adına özgürlük çığırtkanlığı yapanların hakikatte kendilerinden başka hiçbir düşünce ve inanca yer tanımadığı tescillenmiştir. 28 şubat sürecinde ve sonrasında türlü zulümlere imza atmış bu yasakçı zihniyetin kini tekrar nüksetmiş ve  bu sefer biz Müslümanların kalesi olan Kabe’yi tahkir etme gayreti içerisine girmiştir. Biz Müslümanların kıblesi olan Kabe’yi  böylesine menfur bir sapkınlık alameti ile tahkir edilmesi imkan dahilinde değildir  her fırsatta düşünce fikir ve inanç özgürlüğünden bahseden güruh bu hakaretin karşısında duran öğrencilere yönelik fişleme kampanyası başlatarak cesaretin saygının ve hoş görünün sefaletini yaşamaktır. Bu tahrik edici davranışın karşısında elif gibi dimdik duran kardeşlerimizin yanında olduğumuzu alenen ifade ederken İslam’a ve Müslümanlara kin besleyen herkesin karşısında olduğumuzu da beyan ediyoruz" diye konuştu.