Toyota Plaza Aksoy'un Mayıs Kampanyasında Hibritlere Özel İndirim

Toyota Plaza Aksoy'un Mayıs Kampanyasında Hibritlere Özel İndirim
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’de hibrit satışları günden güne büyük artışlar gösterirken, bu teknolojinin öncüsü Toyota, mayıs kampanyasında hibrit modellerine ÖTV teşviğinin yanında özel indirimler ile birlikte faiz avantajları da Kayseri Toyota Plaza Aksoy'da sizi bekliyor.

 Türkiye’de üretilen ve tüm dünyada hayranlık uyandıran 2018 model yılı Toyota C-HR Hybrid’ler, 3 bin 200 TL’lik kampanya indiriminin yanında hibrit otomobiller için getirilen ÖTV teşviği ile birlikte 50 bin TL’ye varan fiyat avantajı ile sunuluyor. Tüm C-HR modelleri de, anahtar teslimde 3 bin 200 TL’ye varan indirimlerle Toyota Plaza Aksoy'un mayıs kampanyasındaki yerini alıyor.

 Toyota'nın Mayıs kampanyasında Auris Hybrid ve Auris TS Hybrid modelleri ile Yaris Hybrid modelinde de anahtar teslimde 3 bin TL’lik fiyat avantajı bulunuyor. Bunun yanında ayrıca indirimli fiyatlara ek olarak 2018 model Toyota C-HR, C-HR Hybrid, Auris Hybrid ve Auris TS Hybrid için 30 bin TL’lik kredilere 20 aya yüzde 0,77 faiz fırsatı da sunuluyor. Öte yandan 2018 model Auris, Yaris, Yaris Hybrid için 30.000 TL 20 ay yüzde 0.99 faiz kampanyası mayıs ayında da devam ediyor. Toyota Plaza Aksoy'un mayıs kampanyasında 2018 model RAV4 Hybrid Premium ve Premium Plus modelleri için de 40.000TL 12 ay yüzde 0.89 faiz uygulamasına başlanıyor.

 Yüzde 1,45’ten başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile mayıs kampanyasından yararlananlar, diledikleri takdirde ödemelerine 2018 yılının kasım ayında başlayabiliyorlar. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plaza Aksoy'da takas imkanı da bulunuyor.