'Büyükler test etsin, çocuklar bayram etsin'şenliği başlıyor!

'Büyükler test etsin, çocuklar bayram etsin'şenliği başlıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Toyota Plaza Aksoy’da, “21- 22-23 Nisan'da Toyota Plaza Aksoy 'da Büyükler C-HR Hybrid'i test etsin çoçuklar bayram etsin!” ile tüm çocukları ve ailelerini 21—22-23 Nisan tarihleri arasında Toyota Plaza Aksoy’a davet ediyor.

Toyota Plaza Aksoy, çocuk bayramının eğlence dolu geçmesi için farklı sürprizler hazırladı.

Toyota Plaza Aksoy’da büyükler C-HR Hybrid'i test edecek çocuklar, aynı zamanda yüz boyama, resim çalışmaları ve farklı oyunlar oynayacaklar. Çocuklara bu anlamlı günde ayrıca yiyecek içecek ikramları yapılacak ve çeşitli hediyeler de verilecek.

Üstelik, test sürüşüne katılanlar Toyota ile fotoğrafını #Toyotada23 Nisan hashtag’iyle paylaşanlar, Orkun Işıtmak ile test sürüşü yapma şansı yakalayacak. Yapmaları gereken tek şey, 21-22- 23 Nisan tarihleri arasında test sürüşüne katılıp kayıt yaptırmak ve ardından çektikleri Toyota fotoğrafı ile   #Toyotada23 Nisan hashtag’iyle paylaşanlar, Orkun Işıtmak ile test sürüşü yapma şansı yakalayacak.

Toyota Plaza Aksoy’da, anne babalar C-HR Hybrid'i  test ederken çocuklar da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkulu bir şekilde kutlayacaklar. Çocuklar bayramlarını eğlenceli bir şekilde kutlarken, aileleri de Toyota teknolojisini yakından tanıma fırsatı bulacaklar.