Tok: Teröre karşı dik duruş sürecek

MHP İl Başkanı Serkan Tok, Türk Milleti'nin daha önce olduğu gibi bundan sonrada teröre karşı dik duruşunu sürdüreceğini ifade etti.

Tok:  Teröre karşı dik duruş sürecek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, 17 Aralık 2016’da sabah saatlerinde çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu otobüse yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısının 4. yıldönümünde şehit edilen askerleri andı. 
Kayseri'de sabah erken saatlerde çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu otobüse yönelik yapılan hain terör saldırısını yıldönümünde kınayan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi. Kayseri Komanda Tugayı’nda vatani görevini yapan, silahsız askerlerin canlarına kast eden hainlere karşı her zaman dik duruş sergileneceğini söyleyen Tok; “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden kahpe güçler, şimdi de Kayseri'deki komando tugayımızda vatani görevini yapan silahsız askerlerimizin canlarına kast etmişlerdir. Bu noktada, terör eylemlerinin tamamen silahsız güvenlik güçlerimiz ve sivil vatandaşlara yönelik olarak gerçekleştiriliyor olması, teröristlerin gözlerinin ne denli döndüğünün, alçaklığın hangi boyuta ulaştığının en büyük göstergesi idi. Türk Milleti’nin bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada teröre ve teröristlere karşı dik duruşunu sürdüreceğinden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Biliyoruz ki, bu tür saldırıların altında başka emeller yatmakta, ülkemizi köşeye sıkıştırmak isteyen şer güçlerin hain planları bulunmaktadır. Güzel ülkemiz kan gölüne çevrilmeye çalışılmıştır ama dost ve düşman bilmelidir ki hiçbir terör saldırısı Türk Milleti’ni korkutamayacaktır. Türk Milleti zalimlerin, teröristlerin, iç ve dış düşmanların haince planlarına karşı tek vücut olacak ve bu karanlık günleri atlatacaktır. Güzel vatanımızı karıştırmak, huzursuzluğu hakim kılmak isteyen mihraklara karşı millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmak durumundayız. Bombalı saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimiz ile bugüne kadar ki tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Rabbim, Türk Milleti’ni her türlü beladan korusun” ifadelerini kullandı.