Ticari İşletmeler İçin En Avantajlı Çözümler Carvento'da

Son yıllarda ülkemizde kış turizmi giderek ön plana çıkmış ve tatil keyfi yalnızca yaz aylarıyla sınırlı olmaktan kurtulmuştur.

Ticari İşletmeler İçin En Avantajlı Çözümler Carvento'da
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Son yıllarda ülkemizde kış turizmi giderek ön plana çıkmış ve tatil keyfi yalnızca yaz aylarıyla sınırlı olmaktan kurtulmuştur. İster kayak tatili ister termal kaplıca tatili olsun kış turizminin nimetlerinden faydalanmak isteyenler için en önemli konuların başında ulaşım gelir. Soğuk hava koşullarında farklı lokasyonlara ulaşmak ve gidilen yerlerdeki ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için en konforlu yöntem Carvento araç kiralama hizmetlerinden yararlanmaktır. Carvento’nun sunduğu hizmetler ve sağladığı avantajlar yalnızca bununla sınırlı değildir. Carvento farklı sektörlerde hizmet veren farklı ölçeklerdeki işletmelere ticari araç kiralama ve ticari araç kiralama konusunda avantajlı alternatifler sunar.

Yük, eşya veya yolcu taşımacılığı amacıyla özel olarak üretilen araçlara ticari araç, bunlar arasından brüt ağırlığı 3.5 tonu geçmeyenler hafif ticari araç olarak anılırlar. Hafif ticari araçların en önemli özelliği maliyetlerinin düşük, yakıt tüketimlerinin de tasarruflu olmasıdır. Bu nedenle işletmeler hafif ticari araç kullanımını sıklıkla tercih ederler. Bu aşamada Carvento ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak işletmelere ihtiyaçlarını en güvenli, ekonomik ve konforlu şekilde karşılama imkanı sunar.

Araç kiralama yalnızca kişiler için değil aynı zamanda işletmeler için de kolay ve avantajlı bir prosedür olarak kabul edilir. Hafif ticari araç kiralama hizmeti almak isteyen işletmeler, aracı hangi kullanım amacına yönelik kiralayacakları ve iş kolları doğrultusunda K2 yetki belgesine sahip bulunmalıdırlar.

İşleri gereği hafif ticari araç ve ticari araç kullanma gereksinimi duyan işletmeler Carvento’nun araç kiralama hizmetleri arasında yer alan uzun dönem araç kiralama hizmetlerinden de yararlanabilirler. Bu sayede hem operasyonel hem finansal olarak birçok açıdan avantajlı hale gelebilirler. Araç kiralama hizmeti almaları durumunda araç satın almak için nakit sermaye ayırmak ya da kredi kullanmak zorunda kalmazlar. Üstelik nakit sermayelerini ya da kredi limitlerini işlerini daha da büyütmek amacıyla kullanabilirler.

Küçük ölçekli işletmelerden büyük ölçekli kurumsal şirketlere kadar farklı ölçeklerdeki işletmelerin ulaşım ihtiyacını maksimum kaliteyle karşılamayı hedefleyen Carvento’nun araç filosunda; pick-up, kamyonet, van ya da minibüs alt segmentindeki hafif ticari araçlar farklı markalarla ve modellerle yer alır. Siz de işletmenizin ticari araç ve hafif ticari araç ihtiyaçlarını üst düzey kaliteyle ve en uygun fiyatlarla karşılamak için carvento.com adresini ziyaret edebilir, Carvento’nun hizmet şartları hakkında bilgi edinebilir, yüksek kalitede araç kiralama hizmetlerini en uygun fiyatlarla alma imkanını değerlendirebilirsiniz.

Kaliteye Ekonomik Fiyatlarla Ulaşmak İçin Carvento’yu Tercih Edin

Ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama, sağladığı avantajlar nedeniyle farklı ölçeklerdeki işletmelerin en çok tercih ettiği hizmetlerin başında gelir. Bu nedenle hem bireysel hem kurumsal araç kiralama hizmetleri giderek artan bir taleple karşı karşıyadır. Araç satın almak için yeterli ekonomik güce sahip olmayan, ellerindeki nakit parayı araç satın almak için kullanmak istemeyen ya da kredi kullanarak araç satın almak istemeyen kişiler ve işletmeler için en avantajlı yöntem araç kiralamadır. Araç kiralamanın ihtiyaca göre kısa ya da uzun vadeli yapılması da sık tercih edilmesinin nedenleri arasında sayılabilir.

Özellikle uzun vadeli araç kiralama hizmetlerinin çok daha ekonomik fiyatlar sunması; işletmelerin ticari araç ve hafif ticari araç ihtiyaçlarını ekonomik, güvenilir, kaliteli ve avantajlı şekilde karşılamak için bu yöntemi tercih etmesinde etkili bir unsurdur. Ticari işletmeler, Carvento’nun sunduğu avantajlı araç kiralama alternatiflerini değerlendirerek ihtiyaçlarını en uygun özellikteki araçları istedikleri süre boyunca ve en ekonomik fiyatlarla kiralama imkanını elde edebilirler.

En Uygun Ödeme Koşulları Carvento’da

Ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmetlerinin koşulları bazı etkenlere göre değişiklik gösterebilir. Bunun temel nedeni, ticari araç kiralama hizmetlerinden yararlanılması için ihtiyaca ve kullanım amacına göre birtakım farklı belgelere sahip olunması gerekliliğidir. Kiralanan aracın yolcu ya da yük taşımacılığında kullanılacağı durumlarda; aracın, plakada belirtilmiş olan araç boyutuna ve plakadaki tanıma göre sertifikalandırılması şartı aranır. Araç kiralamanın normal yolcu ya da turist taşımacılığı amacıyla yapılacağı durumlarda ise taşınabilecek maksimum yolcu sayısının araç ruhsatına eklenmesi şartı vardır. Eğer araç ruhsatında yolcu sayısı belirtilmiyorsa K sertifikasına sahip olunması gerekir. K belgesi, izin belgesinde yolcu sayısının belirtildiği durumlarda gerekli değildir.

Ticari araç kiralamanın, mal taşıma amacıyla yapıldığı durumlarda aracın sürücü ehliyetinin yanı sıra aracın kapasitesi ve eğer varsa yolcu sayısı belirtilmelidir. Yük taşıma amacıyla yapılan ticari araç kiralamalarında K belgesi zorunlu değildir. Ancak yurt içinde eşya taşınması için araç kiralanması durumunda K belgesi zorunluluğu vardır. K belgesi hem şahıslara hem kurumlara verilebilen ve aracın plakasına işlenen bir belgedir. K1 ve K2 olmak üzere iki farklı türü bulunur. K1 belgesi aracın yalnızca yurt içinde yük taşımasına imkan verir. Ancak taşınacak malların faturası varsa yurt dışına taşıma da yapılabilir. K2 sadece aracın gerçek sahibine yük taşıma izni veren bir belgedir.