"Dehşet verici bir açıklama!'

&quotDehşet verici bir açıklama!'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Başbakan Binali Yıldırım ve Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş’un terörle ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Terörün bitirilmesinin referanduma nasıl bağlandığını soran Keskin, “ Başbakan Binali Yıldırım ve Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş’un terör ile ilgili yapmış oldukları açıklamalar dehşet vericidir. “  dedi.

 “Ülkemin Başbakanı ve yardımcısı halka gözdağı vererek korkutmaya çalışıyorlar. 15 yıldır istedikleri her kanunu çıkaran, her istediklerini sayısal çoğunluklarından dolayı yapan bir hükümet, çıkmış bugün eğer evet yüksek oranda çıkarsa terörün azalacağını ifade ediyorlar. “ ifadelerini kullanan CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, “Terör konusunda, partimizde alınacak bütün yasalara destek olacağını her söylevinde ifade etmesine ve bizlerin de her zaman bunu dile getirmesine rağmen bitirilemeyen terör eylemleri ‘evet’ten sonra nasıl bitirilecek?” diye sordu.

“HALK SANDIKTA HAYIR DİYECEKTİR”

1 Kasım seçimlerinde de bu oyunlarla halkın kafasının karıştırılmaya çalışıldığı savunan Başkan Keskin, “Şu an için yapamadıkları ne kaldı ki terörü bir an önce bertaraf edemiyorlar da yüksek oranda ‘evet’ çıkınca yapacaklarını söylüyorlar. Bu oyunu Kasım seçimi öncesinde de yaşadık. Her seferinde yurttaşlarımız üzerinde korku yaratarak bir sonraki seçimlerde vatandaşlarımızı etkileme taktiği olarak kullanmaya çalışıyorlar. Bu sefer bu taktik tutmayacak. Türk halkının aklı ile bu kadar dalga geçiyorsunuz ya, bu halkta size sandıkta gereken cevabı hayır olarak verecektir.  Sayın Başbakan hiç referandumu beklemeden terörü bitirmek adına ne yapacaksanız size desteğiz. Bir an önce artık bir tek vatandaşımızın bile hain terör eylemlerine maruz kalmaması için ne gerekiyorsa yapınız.” dedi.