Tepki toplayan paylaşıma savunma!

Tepki toplayan paylaşıma savunma!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Devlet Hastanesi sosyal medya hesabından yapılan ve tartışmaları beraberinde getiren paylaşımda düzeltme yapıldı.

‘Koskoca Hastanenin tarihi geçmişini yok saydılar’ şeklinde artan tepkilerin ardından sosyal medya hesabından paylaşılan görsellerin aynı kaldığı ancak paylaşıma bazı ifadeler eklendiği görüldü.

Paylaşım yapılan  ve 2 yaşında denilen Hastane logosunda da 1939 yazıyor.

 

NE OLMUŞTU?

Binalarının yapım tarihi, yaşanan gelişim süreci yıllar öncesine dayanan Kayseri Devlet Hastanesi’nin sosyal medya hesabından tepki toplayan bir paylaşım yapılmıştı. Paylaşımda,  “Memleketimin Hastanesi Kayseri Devlet Hastanesi 2 yaşında.” ifadeleri yer aldı. Yani hastanenin koskoca geçmişi yok sayıldı.

YAPILAN İLK PAYLAŞIM

GÖRSELLER AYNI KALDI, PAYLAŞIM YAZISI EKLENDİ!

Bunun üzerine tepkiler de beraberinde geldi. Bu yöndeki paylaşımlara yönelik tepkilerin ardından hastane yönetimi sosyal medya paylaşımını yeniledi. Ancak “2 yaşında” yazan görseller yine aynı kaldı ve görseller bu kez şu ifadelerle paylaşıldı: Hastanemizin eski tarihi mekanı ve binalarının yerine 1 Haziran 2018’de Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kapanmasıyla Kayseri Devlet Hastanesi olarak yeni ismiyle açılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bu vesileyle yeni ismimizin 2. yılını kutlar, tüm hemşerilerimize sağlıklı ömürler dileriz.

TEPKİLERİN ARDINDAN YAPILAN YENİ PAYLAŞIM

 KAYSERİ DEVLET HASTANESİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN SKANDAL PAYLAŞIM: KOSKOCA HASTANENİN TARİHİ GEÇMİŞİNİ YOK SAYDILAR’ AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN