Tamer'den 'OHAL' açıklaması

Tamer'den 'OHAL' açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın OHAL ile ilgili açıklamalarını eleştirenlere yönelik, "FETÖ’nün ağzı ve dış güçlerin ağzıyla konuşma olmaz" dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından uygulanan ’Nöbetçi Vekil’ kapsamında, parti binasında vatandaşların sorunlarını dinledi. Öncesinde basın toplantısı düzenleyen Tamer, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Tamer, "Türkiye’nin geleceği, milli menfaatler ve Türk milletinin geleceği ortaya konulmuşsa, diğer olayların hepsi teferruattır. Bugüne kadar milliyetçi, vatansever, milletini düşünen, bayrak aşığı tüm insanlar aslında zor çatı altında bu şartlar altında birleşmesi çok önemlidir. Bizim yaptığımız şey, milli mutabakattır. Bu şemsiyenin altına girmek isteyen diğer vatansever partilere her zaman kapımızın açık olduğunu belirtmek istiyoruz. Ayrıca milli mutabakatın temel ögesi hep ifade etmiş olduğumuz gibi rabia işaretimiz olan tek vatan, tek devlet , tek bayrak, tek millet olarak bunu her zaman ifade etmiştik" dedi.
İsmail Tamer, "OHAL, bugün Fransa’da birkaç tane olay olması ile uzatılıyor. Böyle bir şey olmaz. Türkiye’de 251 tane şehit, 2 bin 139 tane de gazimiz ve yaralımız var. Psikolojik bakımdan 40 yılımız gitti. Bu insanları yok sayamayız. OHAL’e kimse takılmasın. FETÖ’nün ağzı ile dış güçlerin ağzıyla konuşma olmaz. Biz ne diyoruz; bu ülkeden başka bir ülkemiz yok. Tek bayrağımız var. Biz de ne gerekiyorsa yaparız. Gerisi teferruattır. Kim ne konuşursa konuşsun, biz yolumuza bakıyoruz. İçeri de olan hainlerle mücadelemiz sürüyor. Eğer OHAL devam edecekse bundan sonrada ülkenin menfaati için gene devam edecektir" şeklinde konuştu.