Talas Gücü'nü Amarat'la perçinledi

Lig içerisinde oldukça etkili bir futbol sergileyen TalasgücüBelediyespor, seriyi bozmadı.

Talas Gücü'nü Amarat'la perçinledi

Lig içerisinde oldukça etkili bir futbol sergileyen Talasgücü Belediyespor, seriyi bozmadı. U 19 Birinci Amatör Küme U 19 Ligi’nde yer alan Sarı-Lacivertliler, 7 haftalık seriyi bozmadı ve 8’nci haftada da galibiyeti göğüsledi.
Önceki Cumartesi günü küme sıralamasında son sırada yer alan AmaratGençlikspor’la, Argıncık Stadı’nda karşılaşan Mustafa Solak’ın talebeleri, ilk yarıda 4-0 üstünlük kurdu. İkinci yarıda da performansını koruyan Solak’ın ekibi, 90 dakikalık 8’nci hafta müsabakasını 7-0’lık skorla galip tamamladı.

Kırmızı kartlar…

Oldukça çekişmeli geçen hafta mücadelesinde ise, 2 kırmızı kart çıktı. İki kırmızı kartın da Mehmet Yücel yönetimindeki AmaratGençlikspor sporcularının görmesi dikkat çekti. Maçın ilk kırmızı kartı rakibine “kasti tekme” atmaktan dakika 45+3’de Doğan’a geldi.

Sakinleşemedi...

Karşılaşmanın 2’nci kırmızı kartı ise, çift sarı karttan Furkan’ a çıktı. Furkan’ın rakibi ile girdiği pozisyon sonrasında, Talasgücü Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Solak ile tartışmaya girmesi, rakibine yönelik ithamları dikkatlerden kaçmadı.

Talasgücü Belediyespor - Amarat Gençlikspor: 8-0