Tahir Horoz son yolculuğuna uğurlandı...

Sendikacı Tahir Horoz son yolculuğuna uğurlandı. Bir süre önce Koronavirüs tedavisi gördüğü ifade edilen Horoz, geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybetti.

Tahir Horoz son yolculuğuna uğurlandı...

Sendikacı Tahir Horoz son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süre önce Koronavirüs tedavisi gördüğü ifade edilen Horoz, geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybetti. Horoz, Hacılar Cami Kebirden kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan ve Horoz’un yakınları katıldı.

BÜyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 'Ahirete irtihal eden hemşehrimiz, duayen sendikacı Tahir Horoz’u Hakk’a uğurladık. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun' ifadelerini kullandı.

40 yılı aşkın süredir Kayseri Şube başkanlığını yaptığı Türkiye Tekstil, Örme,Giyim ve Deri Sanayii İşçileri Sendikası (TEKSİF) Yönetim Kurulu da Horoz için başsağlığı mesajı yayımladı.