Tabip Odası Başkanı'ndan çapsız yönetici tepkisi! Bu sözler kim ya da kimlere?

'Çapsız yöneticilerin en büyük derdi koktuklarını korumaktır' diyen Şahin'den düşündüren tepki...

Tabip Odası Başkanı'ndan çapsız yönetici tepkisi! Bu sözler kim ya da kimlere?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin, “Çapsız yöneticiler” açıklamasıyla dikkat çekti. “Çapsız yöneticilerin en büyük derdi koktuklarını korumaktır” diyen Şahin,  “Başım ağrımasın ve çıkması muhtemel sıkıntılarla uğraşmayayım diye insiyatif alamayan ve kuralsızlık yapanları engellemek için kurallara uyanları da haklarından kısıtlayan çapsız yöneticiler başımızın belasıdır! Korkaklıklarını sorumlu yönetici olmak sanırlar” ifadelerini kullandı.
“OTURDUKLARI KOLTUĞUN BİR BÜYÜĞÜNE GEÇMENİN HAYALİNİ KURARLAR”
Şahin, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: Başım ağrımasın ve çıkması muhtemel sıkıntılarla uğraşmayayım diye insiyatif alamayan ve kuralsızlık yapanları engellemek için kurallara uyanları da haklarından kısıtlayan çapsız yöneticiler başımızın belasıdır! Korkaklıklarını sorumlu yönetici olmak sanırlar.
Çapsız yöneticilerin en büyük derdi koktuklarını korumaktır. Sözüm ona sorun çıkarmayarak ve durumu idare ederek oturdukları koltuğun bir büyüğüne geçmenin hayalini kurarlar. Silik ve korkak olmanın üstlerindeki çapsızlar nezdinde muteber olması, bunların en önemli avantajıdır. 
Hak yiyenlere dur demek, düzendeki adaletsizliklere isyan edip gidermeye çalışmak, yönettiği düzendeki mağduriyetlerden kendini sorumlu hissetmek ve bozuklukları düzeltmek için gerekirse birilerinin kuyruğuna basmak “kötülük” ise bu çapsız yöneticiler çok iyi insanlardır(!)