Sonunda o da patladı: Allah topunuzun...

Sonunda o da patladı: Allah topunuzun...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türk Tarih Kurumu eski Başkanı ve aynı zamanda Kayseri eski Milletvekili Prof Dr Yusuf Halaçoğlu, son günlerde cinsel taciz skandalları ile gündeme gelen ve tartışılan bazı tarikatlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 
'MADDİ ÇIKAR PEŞİNDELER...'
Halaçoğlu, "Kimi müritlerine bademleme yapar, kimi küçük çocuklara tacizde bulunur, kimi deprem durdurur, kimi yanmayan kefen icat eder, kimi eteğine tutunanları cennete götürür, ama tek şeyde birleşirler. Hediye altında maddi çıkar." ifadelerini kullanan Halaçoğlu, "Bunların rehberi Kur'an değil, şeytandır. Zira yukarıdaki sapıklıkların islâmiyette yeri yoktur" dedi.
"ALLAH TOPUNUZUN..."
İslâmiyette ruhbaniyetin olmadığını vurgulayan Halaçoğlu, "Hiçbir din ve inanış İslâmiyete bunlar kadar zarar vermemiştir. Sizin gibiler yüzünden gençler deizme kayıyor. Allah millete akıl versin ve sizin gibilerin peşinden gitmesin. Bunun vebalinin altından kurtulamayacaksınız. Sonra hilafet, tekke ve zaviyeler niçin kapatıldı diye feveran edersiniz. Allah topunuzun müstakını versin." şeklinde konuştu.