Sitis Ofis İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde!

Sitis Ofis İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de 40 yılı aşkın süredir ofis mobilyası sektöründe hizmet veren Sitis Ofis Mobilyaları, şimdi de İstanbul Bölge Müdürlüğü’nde yer açtı.  

Avrupa’dan ithal son teknoloji makine parkına sahip fabrikasında, uzman üretim kadrosu ile modern ofis mobilyalarıyla başarılı bir grafik yakalayan Sitis Ofis, çalışma ağını genişletti. Sitis Ofis Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çöl, “Siz değerli dostlarımızı kahve içmeye bekleriz. Sitis Ofis, İstanbul Bölge Müdürlüğü Fatih Sanayi Sitesi İkitelli/Başakşehir/İstanbul adresindeyiz.” bilgisini verdi.

Yenilikçi tasarımlar ile her çalışma kültürüne ayak uydurduklarını dile getiren Çöl, “Beklentileri karşılayan ve aynı zamanda ihtiyaçları da şekillendiren Sitis Ofis olarak; yurt içi ve yurt dışı çalışmalarımız ile büyümeye devam ediyor. Yaptığımız AR-GE çalışmalarında ofis mobilyalarının çalışanlar üzerinde ki etkisini gözlemleyerek çağın ihtiyaçlarını en son teknolojiyi kullanarak yaşam kalitenizi artırmayı vaat ediyoruz” dedi.

“Ofis ergonomisine uygun bir planlama ile çalışanların daha güzel ve ferah ortamlarda çalışabilmesi için teknolojinin bütün imkânlarını kullanıyoruz” diyen Çöl,  “Daha verimli ve daha üst seviye çalışma ortamları oluşturmaya olanak sağlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çöl son olarak, "Ayrıca pandemi dönemi de olsa kapasite artışı yapıp gelen taleplere kayıtsız kalmadık. Çöl ürün portföyünü İstanbul özelinde dünya ile buluşturmaya çalışıyoruz."