Sevilen kahramanlar çocuklar için güvenli priz oldu

Sevilen kahramanlar çocuklar için güvenli priz oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çocukların sevdiği kahramanlar odalara priz oldu. Güvenliğin ön planda tutulduğu rengarenk tasarımlara çocukların da ilgisinin yoğun olduğu ifade edildi.

 VİKO marka Karre Kids serisi, Winx Club’ın sevimli perilerini, Marvel, Karlar Ülkesi ve Arabalar filminin çok sevilen karakterlerini farklı serilerinde çocukların beğenilerine sunuyor. Elektrik anahtarı ve prizlerden oluşan ürünler, çocukların hem hayallerini hem de odalarını süslüyor. Ayrıca çocuk koruma özellikli Karre Kids priz modelleri, prizlerden kaynaklanabilecek elektrik çarpmalarına karşı da güvenlik sağlıyor. Karre Kids elektrik anahtarları ile de miniklerin odası bambaşka bir atmosfere bürünüyor. Winx Club’ın güzel perileri Bloom, Stella, Flora, Miusa ve Tecna; Karlar Ülkesi’nin güzel kraliçesi Elsa ve onun sevimli kardeşi Anna kız çocuklarının odaları için Şimşek McQueen ve onun sevimli arkadaşları Mater ile Sally; Marvel’in dünyaca ünlü süper kahramanları Kaptan Amerika, Thor, Demir Adam, Hulk ve Örümcek Adam ise erkek çocukların odaları için yapıldı. 

GÜVENLİK İÇİN ÖZEL KORUMA
Karre Kids çocuk korumalı, kapaklı prizlerle güvenliği ön plana taşıyor. Anahtar ve çocuk korumalı kapaklı prizlerden oluşan Karre Kids koleksiyonunda dekorasyon kadar güvenli kullanım da ilk sırada. Çocuk korumalı prizlerde ürüne eklenen özel koruma kapakları sayesinde ürünler ekstra güvenli hale gelirken, meraklı afacanlar da odalarında tek başlarınayken elektrik akımına maruz kalma tehlikesi yaşamıyorlar.